Автор
Филип Данауи

Ето с кого празнува Моника Валериева

Моделката Моника Валериева замина за Дубай, за да отпразнува рождения си ден. Красавицата обаче изненада с избора си на компания в лицето на фолк певицата Андреа, видя HotNews. Двете дами бяха в доста обтегнати отношения за пореден път, като паметливи припомнят, че за празника на блондинката по-рано тази година, приятелката й отсъстваше от празненството.

Очевидно обаче двете фурии са успокоили топката по между си и са се събрали за 31-ия рожден ден на Валериева, който беше тази събота. Двете дами по женски щурмуват дубайския комплекс Палм Джумейра. Към тях обаче се е присъединил и фотографа и близък приятел на Андреа - Тибор Голоб, който е съчетал почивката с фотосесия за модно списание.

Валериева поглези гостите в изискан ресторант, но простащината на уж възпитаните особи лъсна видно. В едно от сторитата се забелязва как фолк певицата нагъва неразрязаната торта и лакомо тъпче устата си. "Явно много е пила и простотията й се показа на светло", коментираха странични наблюдатели изцепката.

Четете още: Люси Иларионов победи Моника Валериева: Тази жена ми загуби 5 години