Ето с кого се забавлява на морето Алекс Сърчаджиева (снимки)

Тя е красива, тя е секси, тя е талантлива. Прекрасна майка. За съжаление остана сама след смъртта на любимия Иван. И въпреки, че в няколко интервюта сподели, че животът е ужасно труден без него, трябва да продължи. Лято е. Време е за почивка. А Алекс е в прекрасна компания. На една друга красива жена - Бояна Шарлопова.

Двете са заедно на море и само с една непринудена снимка от пясъка събират хиляди харесвания.

Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри. Почти по един и същи начин облечени, с един тип очила. „Имате подобни съдби, бъдете силни и не се предавайте!“, отбелязва тяхна приятелка.

View post on Instagram
 

„Прекрасни, смели момичета! Здрави и благословени да сте!“, валят благопожеланията от фенове и приятели.

Иван Ласкин си отиде след продължителни здравословни проблеми преди година и половина във ВМА на 48-годишна възраст. Месеци прекара на легло, по-рано бе приет в гастроентерология, а голям удар на финала бе и смъртта на баща му Славчо, което, по думите на негови близки, му се отразило много тежко, пише „България Днес“.

Още преди години той публично призна за проблеми с алкохола и заяви, че ще се бори докрай, че трябва да се справи. Казваше, че пие, защото нищо не му харесва, защото държавата не ценяла труда на младите и можещите. Приживе говореше, че иска да прати децата в чужбина.

View post on Instagram
 

От кончината на Стефан Шарлопов минаха две години и половина. Той си отиде в съня си на 55-годишна възраст, като остави наследство и бизнеси за милиони и пет деца.