Малкият Арчи не спира да очарова не само родителите си, но и останалите членове от кралската фамилия. Днес научихме, че първородният син на Меган и Хари е разтопил сърцето на дядо си принц Чарлз, като се е обърнал към него с „Па“. Това е обръщението, което Хари отдавна използва за баща си, а сега и Арчи е успял да го научи и това е сложило широка усмивка на лицето на Чарлз.

Припомняме ви, че през 2018 г. цял свят видя как Меган, след като бе изпратена до олтара от свекъра си, се обръща към него с думите „Благодаря, Па“. Явно това е традиция в семейството – Чарлз да бъде наричан просто „Па“. Колко хубаво, че и Арчи вече е част от нея.



Малкият чаровник е използвал обръщението към дядо си по време на онлайн разговор популярната платформа Zoom. Поводът за него бил рожденият ден на Хари. За празника Меган специално е приготвила торта, а принцът е духнал свещите пред баба си и татко си, благодарение на видеовръзката. Малкият Арчи също направил опит да духне свещите, но уви, за него това все още е предизвикателство. Според източници думите, които влизат в речника на малчугана са „Мама“, „Татко“, „Куче“ и „Книга“.

View post on Instagram
 


Уилям и Кейт не са се включили в разговора за рождения ден на Хари, което подхрани слуховете, че Хари и брат му все още са във вражда. Херцозите на Кеймбридж не запазиха пълно мълчание за празник, напротив – те поздравиха Хари в социалните мрежи с прекрасни пожелания. Според близък до кралското семейство Уилям и по-малкият му брат се обичат, но в момента минават през труден период в отношенията си.

Четете още: Турската звезда от 'Листопад' Фахрие Евджен се завръща на екран след 3-годишна пауза