Ето ви 5 причини защо никога не трябва да си мислите, че няма да срещенете любовта

Да, около вас всички са семейни, имат гаджета, деца... А вие? Пак сте сами. Или тъкмо сте се разделили. И въобще не вярвате, че пак ще срещнете онази, голямата, всепоглъщаща любов? Аааа! Не така. Защото тя ви чака. Там някъде. И има точно 5 причини, които да ви накарат да повярвате в това. Вижте кои са те.

Любовта не се съобразява с времето

Може и да сте готови за връзка, но любовта не е. Оставете я, не я притискайте, ще дойде. Без значение от вашите планове. Най-неочаквано. Просто се наслаждавайте на живота. Ама от сърце. Живейте, срещайте се с приятели, чувствайте се добре. И хоп, в един момент тя ще почука на вратата ви.

Една връзка не означава задължително щастие

Кой ви каза, че ако сега си имате някого до себе си, ще бъдете щастливи? Не се обвързвайте само, за да не сте сами. Направете го с човек, с когото ще бъдете щастливи. Такива, каквито сте. Щастливи, обвързани, но и свободни. Да изразявате себе си и чувствата си. Нали знаете, насила хубост не става. Проявете търпение. И щастието ще бъде ваше.


Който търси, обикновено не намира...
Има много вярно в това твърдение, макар да звучи парадоксално. Не търсете любовта под дърво и камък. Оставете я тя да ви открие. Вярвайте повече в нея. И ще се сучи. Любовта си има свои правила. Тя улучва със стрелите си онзи, който най-малко се стреми към нея. Затова се отпуснете. И не, не стойте у дома, излизайте. В края на краищата трябва и сами да създаваме възможностите.


Вие сте страхотни такива, каквито сте

Настъпва момент, когато през главата на всички самотни момичета минава мисълта: „Не съм достатъчно привлекателна. В противен случай голямата любов отдавна щеше да ме намери!“. Глупости! Понеже в момента си нямате гадже, не означава, че не сте ужасно остроумна, супер сладка и мега талантлива. Помислете само колко много фантастични жени дълго време са били сингъл. Сред тях са сладураните Сандра Бълок, Дженифър Анистън и Камерън Диас. Бъдете себе си. И той или тя ще ви оцени.

Накрая всичко ще се нареди…
Нали? Иначе как ще стигнем до "и заживели щастливо"? Дори днес да не си го представяте и може би даже ви се струва абсурдно, голямата любов ще ви намери! Със сигурност. Докато я чакате, наслаждавайте се на свободата си. Извличайте удоволствие от запознанствата с нови хора, пътувайте. За да има какво да си спомняте, когато са изминали 20 години от стабилната ви връзка. Защото тя ще премине през фази, когато не всичко ще бъде цветя и рози. И толкова по-приятно ще ви бъде да си припомняте времето, когато ви се е струвало, че можете да покорите света.