Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън изненада поданиците на Великобритания с още един вълшебен оазис, този път разположен извън столицата на кралството, в графство Съри.


Припомняме, че в началото на тази година съпругата на принц Уилям проектира "необятна горска градина" под надслов „Обратно към природата“, а през май смая всички посетители с изумителния резултат.

View post on Instagram
 

Новата райска площадка се казва Chelsea Flower Show и е вдъхновена от нейната първа градина в Челси. Повод за сътворяването на райския оазис тогава бе изложението на цветя в известния лондонски квартал, а целта на Кейт бе чрез пленителния горски кът да запали желанието у семействата с деца да прекарват повече време навън сред природата.


В центъра на градината има голяма и кокетна къщичка, в която посетителите могат да се наслаждават на дърветата и ослепителния зелен пейзаж наоколо.

37-годишната херцогиня приветства първите гости на парка като същинска горска фея. Тя бе облечена във феерична, но вталена бяла рокля, обсипана с флорални мотиви. Стилният тоалет е дело на една от любимите дизайнерки на Мидълтън - Емилия Уикстед.

За завършек на визията си Кейт бе заложила на обувки с платформа в бледорозов нюанс.

Четете още: Очарователни кадри от градината, която самата Кейт създаде