Ето за кого си е мечтаела Меган преди да срещне Хари

22 юли 2021 | 13:17
7475
5
Getty Images/ Instagram
5

Бивша приятелка на Меган Маркъл реши да сподели гледната си точка за месеците преди актрисата да срещне принца на своето сърце. 

Лизи Кънди е тв водеща и разкри пред британските медии любопитни подробности за целите на Меган Маркъл преди да срещне принц Хари.

“Имам клип, на който тя казва “Искам да бъда лондончанка, обожавам мъжете от Лондон и обичам всичко свързано с Лондон” - шокира с разкритие Кънди.

Оказва се, че преди да срещне бъдещия си съпруг, Маркъл всъщност е таргенирала целенасочено всички подходящи ергени в космополитната столица.

Това разкритие рязко контрастира с твърдението на бившата актриса в интервюто пред Опра Уинфри, в което тя твърди, че не е знаела нищо за кралското семейство и за Великобритания.

Съвсем скоро в своето предаване Red Carpet Uncut, бившата приятелка на Маркъл ще сподели още подробности от времето, в което двете са поддържали взаимоотношения.

“Бяха ме помолили да се грижа за Меган, когато дойде тук. Тя искаше да срещне някого” - добавя Лизи.Когато обаче Маркъл среща принц Хари, тя прекратява всякакви контакти с водещата. “Тя спря да общува с мен, това се случи с доста хора, включително и със семейството ѝ” - допълва водещата.

Още по темата

Коментари

5
  06 август 2021 | 16:29 отговор
 

 
4
  06 август 2021 | 16:29 отговор
 

 
3 Иван
  24 юли 2021 | 12:36 отговор
 

Хари, глупак ниеден, това селско курве откъде го намери! Че и у дома го завлече, че се и ожени за него! Тъпанар световен.

 
2 Аделина
  22 юли 2021 | 18:07 отговор
 

Права е Меган! Казано по български: Страх лозе пази. Нищо лично към някого, това е истината!

 
1 хитра
  22 юли 2021 | 13:57 отговор
 

хитра ковра ще излезе този мелес

 

Добави Коментар

Най-четени