Ето защо душата ви се е родила тук и сега

27 март 2023 | 08:00
1769
2
Unsplash, FreePik
2

Казват, че душите ни се реят някъде там, горе, и в един момент всяка от тях сама решава да се прероди в определен момент и тяло... Специалистите в областта на езотериката и биоенергията са убедени, че сами решаваме предварително къде ще се родим и каква ще бъде нашата съдба. Какви са причините, които карат душата ни да се роди отново?

Трябва да реши важна задача

Вероятно в предишен живот душата ви е натрупала безценен и много важен опит и е дошъл момента да го приложи в реалността. Има работа за довършване... Затова е важно да се вслушваме в интуицията си. Точно тя ни свързва с миналите ни прераждания и енергията на Вселената.

Трябва да поправи допусната грешка

В минал живот душата ви може да е направила нещо ужасно. Например, престъпление или предателство... Подобни събития водят до натрупването на кармични дългове, които трябва да бъдат върнати. И това може да бъде причината на прераждането ви - да изкупите греховете на миналото. Не се оплаквайте, просто продължете напред.

Дошла е да сбъдне желанието си

Ако душата ви е искала да получи нещо в минал живот, но не е станало, сега тя е тук, за да вземе онова, което й се полага. Затова - радвайте се на живота - на храната, на пътешествията, на любовта, на всеки миг. Ако сте доволни от живота си, то най-вероятно душата ви е искала точно това.

За да открие смисъла на съществуването

Душата ви най-вероятно иска да разбере каква е нейната цел, нейната роля. Иска да изрази себе си, да намери себе си. Дайте й тази възможност. Помогнете й да намери призванието си.

Да служи на другите

Много души често избират живот, в който помагат на другите, влизат в ролята на ментори, наставници. Ако обичате да споделяте опита си, да давате съвети, да помагате по различни начини, то бъдете сигурни - вашата душа е съкровище от опит и знания, които трябва да бъдат споделени. Вие имате способността да влияете на живота на хората, техните емоции и съдби.


Коментари

2 Цанкова
  27 март 2023 | 14:16 отговор
 

Хари най безотговорно заряза семейството си и тръгна по умът на жена си. Тя за да стане известна се омъжи за Хари за да стане част от кралското семейство. Плюха по техен адрес,очерниха отказаха се от титлите си сега искат място на балкона. Те заслужават и децата им да нямат титли

 
1
  27 март 2023 | 13:48 отговор
 

Жалко че нищо не си спомняме от миналите ни животи. Спомените биха ни били от голяма полза .

 

Добави Коментар

Най-четени