Автор
Woman.bg

Ева Лонгория на 49: Времето лекува всички рани

Гореща, по-гореща, страстна. Това е тя - Ева Лонгория. Прекрасна на екрана, прекрасна и в игрите с малкия си син. Днес става на 49.

Лонгория е родена в Корпъс Кристи. Дъщеря е на Енрике Лонгория-младши и Ела Ева Мирелес - американски граждани от мексикански произход.

Ева живее в истинско женско царство с три по-големи сестри
- Елизабет Джудина, Емили Джанет и Есмералда Джозефина. Семейството има наследствена ферма, но живее скромно, тъй като доходите на многолюдната фамилия са ограничени.

Мечтата на Лонгория е да стане фитнес инструктор. Друга интересна подробност е, че като дете тя често е била обект на подигравки, заради външния вид. Когато пораства, нещата се променят и Ева се превръща в красива и ухажвана дама, дори се пробва като модел. Тя изпраща снимки на модна агенция, но е отхвърлена заради килограмите.

Ева Лонгория
Ева Лонгория

С годините красотата на Лонгория разцъфва и през 1998 г. тя печели конкурса "Мис Корпъс Кристи". Горе-долу по същото време участва и в шоу за таланти, благодарение на което открива любовта си към актьорската игра.

С идеята да покори филмовия свят красавицата заминава за Калифорния. Тя се установява там и постепенно започва да развива кариерата си на актриса.

Телевизионният дебют на актрисата през 1999 г. като водеща в шоуто "L.A. In a day". Следват участия в сериали и филми, като още в началото на кариерата си Ева пленява с играта си в сериала „Младите и неспокойните“. Пикът в кариерата ѝ обаче е ролята на Габриел Солис в "Отчаяни съпруги". За това си превъплъщение тя дори получава номинация за награда "Златен глобус".

Актьорството не е достатъчно за Ева и тя смело се хвърля към продуцентската кариера. Продуцира успешни сериали като "Подли камериерки" и "Непорочната Джейн", тя е и един от продуцентите на хита с Киану Рийвс "Джон Уик".

Личният живот на красивата Ева е не по-малко интересен от професионалния.

Преди да намери щастието, има два неуспешни брака. Един с актьора Тейлър Кристофър - актьор от сапунени опери, с когото се разделят след две години. И един с баскетболиста Тони Паркър, с когото се развеждат заради невярността на спортистта четири години, след като минават под венчилото.

Ева Лонгория
Ева Лонгория

В крайна сметка Ева открива истинската любов в лицето на мексиканския телевизионен магнат Хосе Бастон. Двамата минават под венчилото през 2016-а, а юни месец 2018-а на бял свят се появява синът им - Сантяго Енрике Бастон.

Нека отбележим празника ѝ с едни от нейните най-запомнящи се мисли:

"Аз съм латина. Родена съм на високи токчета. Пресичали сме границата на високи токчета… Мога да играя аеробика на високи токчета."

"За да имате красиви очи: трябва да се научите да виждате в другите само хубавото. За да имате красиви устни: трябва да се научите да говорите само добри думи."

"Ще ви кажа нещо за живота. Всичко, което си струва, е трудно."

"Времето лекува всички рани. Има много риба в морето."

Ева Лонгория
Ева Лонгория