Автор
Ева Григорова

Фърги разкри: Какво всъщност би мислила Даяна за Меган?

Херцогинята на Йорк даде ексклузивно интервю за сп. People, в което споделя какво според нея би било мнението на Даяна за съпругите на нейните синове принц Уилям и принц Хари.

“Ако сега Даяна седеше до мен, знам какво би ми казала “Много се гордея с моите момчета и чудесните съпруги, които те са си избрали” - разкри Фърги.
“Защото всяка от тях има свой глас.” - допълва херцогинята.

View post on Instagram
 

Фърги разкри още, че най-вероятно Даяна би била чудесна баба. “Тя обичаше деца. Обожаваше моите момичета. Това би било истински рай за нея.” - допълни Фърги.

View post on Instagram
 


В своето Фърги говори и за приятелството си с принцесата. През годините в медиите неведнъж се е появявала информацията, че двете са били скарани по време на смъртта на Даяна. Херцогинята обаче разкри, че такова нещо не е имало. “Бяхме си обещали да бъдем винаги заедно - никога не е имало скарване между нас. Всички обаче искаха да е така, защото бяхме силни заедно. Хората обикновено искат да разрушат нещо толкова силно”.

View post on Instagram
 

Даяна и Фърги се срещат за първи път като тийнейджърки, още преди да се омъжат за двама от синовете на кралица Елизабет II.

“Бяхме най-добри приятелки, от времето в което тя беше на 14, а аз на !5” - разкрива херцогинята на Йорк.

“Тя ме научи на толкова много за публичния живот. Беше много смела. Виаги си изкарвахме чудесно заедно” - допълва Сара Фъргюсън.

View post on Instagram
 


Фърги бе омъжена за принц Андрю от 1986 до 1996 г. Двамата имат две дъщери принцеса Беатрис и принцеса Юджини.

Даяна пък бе омъжена за принц Чарлз от 1981 до 1996 г. Принцесата загина в автомобилна катастрофа през 1997 г., едва на 36 години.