Автор
Люблена Папазова

Гала се помири с бременната Ева Веселинова

Гала показа, че враждата между нея и бившата й ководеща Ева Веселинова е забравена след новината, че блондинката е бременна с близнаци. Преди минути предаването започна със сиртаки в чест на бившата панелистка, която години е живяла на гръцкия остров Санторини. Гала пожела леко раждане на Веселинова пред цяла България, а още вчера честити в инстаграм, видя Hotnews.bg. Новата панелистка Никол Станкулова, която седна в стола на Ева, пък препоръча на бъдещата майка да се наспи и да обърне внимание на приятелките си докато все още не е родила, защото после няма да има никакво време.

Тържественото начало на „На кафе” в чест на бившата панелистка цели да сложи край на спекулациите, че Веселинова и Гала са се разделили тежко скарани след скандал в ефир, на който станаха свидетели зрители в началото на лятото тази година.

Факт е обаче, че не бременността е причина блондинката да изхвърчи от дамското предаване, защото Гала даде ясно да се разбере, че е два вчера е разбрала за бременността на бившата си ководеща.

Четете още: Ева Веселинова проговори за враждата си с Гала