Автор
Woman.bg

Гергана Николаева: Силата на жената се крие в нейната увереност

Вяра, музика и любов – така описва себе си талантливата и красива оперна дива Гергана Николаева. Тя е модерна, атрактивна, магнетична и различна от традиционните оперни певици. Репертоарът ѝ е многолик – от опера, през мюзикъл, до поп. Финалист е на международния бароков конкурс за оперни певци – Ritorna Vincitor, Италия. Звезда от плеядата млади талантливи музиканти, покорили с гласа и артистизма си едни от най-грандиозните оперни сцени у нас и по света.

Най-голямото предизвикателство в професионалния ѝ живот е симбиозата, която тя прави между поп музиката и класиката, споделя специално пред камерата на Woman.bg чаровната Гергана. Но голямата ѝ мечта, която тя все още не е сбъднала, е да се научи да управлява самолет.


Силата на жената се крие в нейната увереност, че ще спаси света, смята още тя, а тайната съставка на женския успех според нея е в способността да балансираш детето, майката, любимия с личностното си израстване.

На въпроса какво би променила, ако получи шанс за суперсила, Гергана е категорична, че би направила така, че да насочи вниманието на обществото ни в посока към културата.

Певицата е номинирана на първите годишни награди на Woman.bg "Жена на десетилетието" в категория "Музика". Гласувайте за нея тук.