Автор
Woman.bg

Гери Малкоданска за ежедневието на едно съвременно момиче

Със старата на новата 2015 г. всички започнахме активно да се настройваме отново на работна вълна.

Ангажиментите вече ни затрупаха в началото на януари и усетихме как някои от тях ни се изплъзват. Затова, като за начало на следващите 12 месеца, решихме да ви представим ежедневието на едно съвременно българско момиче. Тя се казва Гери Малкоданска и без съмнение е едно от най-красивите лица от телевизионния екран.

Гери е много усмихната, искрена и енергична. Тя е момичето от прогнозата в сутрешния блок на Нова телевизия и прави ранните утрини на зрителите точно усмихнати, искрени и енергични.

Попитахме я как организира деня си, как се грижи за външния си вид и разбира се, каква е "рецептата" й за перфектното селфи. Самоснимките станаха забавна част от ежедневието ни и без съмнение го разнообразяват. Гери ни сподели, че основен момент в това да "забъркаш" перфектното селфи е телефонът, с който го правиш. Тя ни разказа за новата си мания, която се нарича VIBE X2 и за която можете да прочетете повече в следващите редове.

Колко ангажимента имаш средно на седмица?

Всяка седмица е различно, но винаги са доста. Със сигурност от понеделник до петък сутрините съм в телевизията, а от там насетне е трудно да се обобщи – снимки, ревюта, каквото има по план.

Как успяваш да си организираш натоварения график?
Водя си записки в едно тефтерче. Класната ми ръководителка в гимназията все повтаряше: „Глупавият помни, умният си записва.” По този критерии със сигурност се причислявам към втората групичка.

Как поддържа външния си вид?

Най-вече с позитивно настроение и усмивки. Малко спорт за тонус и любимите ми кремове. Човек трябва да се чувства комфортно в кожата си, това е най-важното.

Кои са ти любимите модни дизайнери?

Напоследък предпочитам българските такива. Смятам, че се справят изключително добре и на ниво. Уникалността винаги е на мода, не е необходимо всички да сме „по калъп”. Етикетът не е от значение, когато дрехата ти харесва.

Кои от модните тенденции за сезона са в твои стил?

Златистите тонове ми допадат, също и пастелните.

Какви мъже харесваш като комплекс от качества?

Стандартните неща – умни, забавни, уверени, уравновесени, с подход, истински...

Кои са ти любимите спортове?
Харесвам, а също и тренирам тенис. Гледам още волейбол, понякога футбол. Удоволствие за мен е да наблюдавам художествена гимнастика – изключително красив спорт.

Къде се чувстваш по-добре – на модния подиум или в телевизията?

Вече мога да кажа, че това е телевизията. Доста години изкарах в модните среди, продължавам и в момента, но според мен всеки човек никога не трябва да спира да се развива, а за мен телевизията е нещо, което значително надгражда моделството.

Всеки ден в телевизията е динамичен, изпъленен с нови препятствия, а това винаги ме е карало да се чувствам добре. Не съм от типажа хора, които обичат лесното.

В какви цветове обичаш да се обличаш, когато искаш да впечатлиш някой?

Рядко можете да ме видите в ярки цветове. Може би в мен е останал навикът от моделските кастинги в чужбина винаги да обличам по-изчистени тонове, които фокусират вниманието към теб и лицето ти, не към дрехата. Залагам на черно, бежаво, сиво и бяло.

Какво те впечатли във VIBE X2?

Дизайнът и уникалните цветове на панела. Като дама, разбира се, че визуалното е от голямо значение за мен. Впечатлиха ме ярките цветове на дисплея, камерата със специалните функции за „перфектното” селфи. Също и това, че телефонът е изключително лек и лесен за работа.

Какви са твоите 3 съвета за перфектното селфи – към мъжете и към жените?

Светлината, на която се снимате, е от изключително значение. Също това да познавате добре чертите на лицето си и да знаете къде са силните ви страни, както и по-красивият ви профил. Аз лично харесвам по-непринудени и усмихнати селфита, които да вдъхват настроение и енергия.

Кой според теб е най-подходящият грим за селфи?

Не само за селфи, а като цяло, най-подходящият грим е съобразеният със случая, времето, мястото. Не може в 8 сутринта да бъдеш с черни опушени очи и пластове фон дьо тен, отивайки на работа. Гримът просто трябва да е адекватен на ситуацията и това е напълно достатъчно.

VIBE X2 има специални функция за перфектното селфи кои от тях ти допадат най-много и използваш ли ги често?

Наистина са страхотни – изглаждат кожата и правят лицето ти сияещо. Можеш също да омекотяваш цветовете. Резултатът – ставаш перфектен.

Днес смартфонът се е превърнал в аксесоар за всяка съвременна дама, кой е любимият ти цвят VIBE X2?

Бих заложила на червеният – няма как да остане незабелязан. Моментално се превръща в страхотен аксесоар.

Кои са любимите ти приложения за смартфон и кои от тях използваш най-често в ежедневието си?

Най-често мога да бъда забелязана да пиша – Viber и WhatsАpp. Често надничам и в приложенията за времето, за да мога почасово да съм информирана. Напоследък съм и доста активна в Instagram.

Какво задължително носиш в дамската си чанта?

Парфюм, тефтер, телефон. Също ключове, документи и пари – без тях няма как.

Три любопитни неща за теб, които не знаем?

Пия адски много вода, не мога да живея без шоколад, често пея в колата си, за да се разсъня сутрин.