Автор
Woman.bg

Гери Турийска: Силата на една жена е в женската енергия

Гери Турийска е забавна, свежа и умна. Обича много да говори. Затова става радиоводещ. Но обича и да пее. Затова става вокалист на формацията „Рубикуб“. Но повече от всичко обича да пише. Автор е на текстове на Нина Николина, Графа, Мария Илиева, Тома Здравков, Рут Колева, както и на стихосбирката „Слон, мухи и разни работи“. Издава и роман – „Приказка за вечността“, чието представяне дава начало на забележителния литературен проект „Пощенска кутия за приказки“.

Приключение, спокойствие и тишина – с тези три думи описва себе си тя.

Поемането на най-красивата роля в живота на една жена – майчинството, е едно от най-голямите предизвикателства за Гери Турийска през последните години.

„Все още не съм сбъднала мечтата си да се научи да плувам, да карам кола, колело, ски, кънки“, признава през усмивка създателката на „Приказка за вечността“.

Силата на една жена е в баланса между мъжката и женската енергия, категорична е Гери.

Тайната съставка на женския успех според нея е като тайната съставка на мъжкия успех. Въпрос на индивидуални качества и голяма доза късмет, допълва още тя.

А кое умение би искала да притежава, ако ѝ се даде суперсила, научете във видеото.

Талантливата дама е номинирана за първите годишни награди на Woman.bg "Жена на десетилетието" в категория "Перо". Гласувайте за нея тук.