Глория с признание: Внучетата се обичат повече от децата

08 май 2021 | 16:15
1369
0
Instagram
0

Глория гостува в ефира на Нова тв, където направи признания за трудните моменти, през които е минало семейството ѝ през последните месеци, както и за голямата радост да стане баба. 

„Все още не мога да осъзная и асимилирам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина, въпреки нашите съвсем различни планове. Това обаче е огромна, неописуема радост. Наистина внучетата се обичат повече, отколкото децата, казвам го най-откровено”, сподели певицата.

Певицата призна, че след като самата тя е станала родител много млада – едва на 23 години, когато тъкмо потегляла и кариерата й, трябвало да остави малката Симона на майка си още след 40-ия ден.

Към настоящия момент Глория също активно помага в отглеждането на бебето Галина. Със Симона и нейният мъж Даниел живеят в една къща, макар и на различни етажи. 

Глория каза, че помага на дъщеря си в отглеждането на Галина. „Не ме интересува как ще се обръща към мен - баба, маминка, само дядо да не ми казва. Много странно и различно като усещане, но и много хубаво”, добави тя.

Изпълнителката разказа и за тежката борба на семейството й с коронавируса. Тя, майка ѝ и дъщеря ѝ Симона Загорова едновременно са били приети в болница за лечение. „Не знам как не умрях. Беше ми трудно и тежко. Не можех да се оправя сама, потърсих лекарска помощ. В един момент бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах емоционално. Лекарите ме успокояваха, че съм силна и ще го мина. Приятелите ми ме подкрепяха. Бони беше неотлъчно до нас, показа смелост, в него са събрани 10 мъже, притежава такава мъжественост, каквато другите само претендират, че имат”, разкрива Глория.


„В такъв преломен момент човек си прави равносметки и разбира на кого може да разчита. Сдобрих се с много хора, но не с тези, за които всички си мислят. Щом сложа точка, значи край. В друг аспект говоря”, каза певицата, с което подчерта, че думите й не се отнасят за вече бившия й приятел Йордан Джермански.


 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени