Глория засрами всички баби с този подарък за внучката Галина

Глория, която стана баба преди броени дни, е много щастлива и вече мисли за бъдещето на внучка си. Дъщеричката на Симона се появи на бял свят на 25 февруари. И носи името на прочутата си баба - Галина.

View post on Instagram
 

"Моята прекрасна Мони днес стана мама на малката Галина! Благодаря ти, Боже, за този дар!", написа развълнувана в края на февруари щастливата баба. Тя прие поздравления от всички свои колеги - Преслава, Рени, Нелина, Ивана, Емилия, Есил Дюран, Джена, Галена, Азис, Камелия...

View post on Instagram
 

Но Глория не си губи времето. И въпреки, че малката принцеса е буквално на няколко дни, баба ѝ вече е направила нейна лична сметка, в която щедро е внесла 20 хиляди лева. И е обещала да попълва редовно сметката, за да може Галина да разполага с достатъчно лични средства, когато порасне, писа blagoevgrad24.bg.

View post on Instagram
 

"Боже, благодаря за този дар! Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100 кг, големината й е 50см. и се казва Галина! Добре дошла, съкровище!", написа развълнуваната мама Симона в профила си в Инстаграм. И благодари на д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма и отношението.