Автор
Ева Григорова

Голата Паулина Порижкова за трудностите да си търсиш гадже на 56!

Супермоделът Паулина Порижкова е известна с чувството си за самоирония, откровенността си и с това, че не се притеснява да позира в предизвикателни пози, въпреки че отдавна е прехвълила 50-те години. Тя често споделя с последователите си в Инстаграм подробности от ежеднивето си, предизвикателствата на остаряването и проблемите, през които преминава в момента.

Последният пост на моделката в социалните мрежи пък показа колко е трудно за жените, след определена възраст, да си намерят половинка. Порижкова пусна фотос, на който позира само по шапка и сподели, че “морето от налични мъже изведнъж се е редуцирало до локва”.

View post on Instagram
 


“Срещите с мъже, когато си на 50, дори да те възприемат като атрактивна, са доста по-различни от тези, когато си по-млада” - уточнява Паолина.

“Свободните мъже на моята възраст неслучайно са сингъл от доста дълго време, а повечето от тях търсят жени с 10 дори 20 години по-млади от тях. Знаете ли, че средната възраст, която се търси в приложенията за запознанства, е 50 за мъже и 18 за жени?!” - допълва тя.



Миналият месец Паулира разкри, че се е включила в апа за запознанства Hinge, при това само няколко дни след като обяви раздялата си с режисьора Арън Соркин.

“Много от вас изразиха учудването си от това, че известен модел си е инсталирал приложение за запознанства. Предложихте ми различни съвети като: не ти е нужен мъж, намери си хоби, купи си котка, ходи на партита, обади се на човека, когото харесваш или пък включи се в друго приложение” - написа тогава Порижкова в своя профил.

View post on Instagram
 


Паолина и Арън излизаха само три месеца, но по всичко личи, че отношенията им не са имали бъдеще. Соркин е първият мъж, с когото Порижкова има връзка след смъртта на съпруга ѝ рокера Окасек през 2019 г. По време на смъртта му двама вече бяха разделени.