Голата Паулина Порижкова за трудностите да си търсиш гадже на 56!

12 август 2021 | 12:48
7291
5
Getty Images/ Instagram
5

Супермоделът Паулина Порижкова е известна с чувството си за самоирония, откровенността си и с това, че не се притеснява да позира в предизвикателни пози, въпреки че отдавна е прехвълила 50-те години. Тя често споделя с последователите си в Инстаграм подробности от ежеднивето си, предизвикателствата на остаряването и проблемите, през които преминава в момента.

Последният пост на моделката в социалните мрежи пък показа колко е трудно за жените, след определена възраст, да си намерят половинка. Порижкова пусна фотос, на който позира само по шапка и сподели, че “морето от налични мъже изведнъж се е редуцирало до локва”.


“Срещите с мъже, когато си на 50, дори да те възприемат като атрактивна, са доста по-различни от тези, когато си по-млада” - уточнява Паолина.

“Свободните мъже на моята възраст неслучайно са сингъл от доста дълго време, а повечето от тях търсят жени с 10 дори 20 години по-млади от тях. Знаете ли, че средната възраст, която се търси в приложенията за запознанства, е 50 за мъже и 18 за жени?!” - допълва тя.Миналият месец Паулира разкри, че се е включила в апа за запознанства Hinge, при това само няколко дни след като обяви раздялата си с режисьора Арън Соркин.

“Много от вас изразиха учудването си от това, че известен модел си е инсталирал приложение за запознанства. Предложихте ми различни съвети като: не ти е нужен мъж, намери си хоби, купи си котка, ходи на партита, обади се на човека, когото харесваш или пък включи се в друго приложение” - написа тогава Порижкова в своя профил.

 


Паолина и Арън излизаха само три месеца, но по всичко личи, че отношенията им не са имали бъдеще. Соркин е първият мъж, с когото Порижкова има връзка след смъртта на съпруга ѝ рокера Окасек през 2019 г. По време на смъртта му двама вече бяха разделени.

 

Още по темата

Коментари

5 бай гуй
  15 август 2021 | 13:25 отговор
 

ела писнаке да ти опъна жартиерите!!!

 
4
  13 август 2021 | 18:55 отговор
 

Страхотно изглежда за тази възраст.

 
3
  12 август 2021 | 15:14 отговор
 

"Знаете ли, че средната възраст, която се търси в приложенията за запознанства, е 50 за мъже и 18 за жени?" Няма как "средната" възраст за жени да е 18, защото 18 винаги е минималната възраст, която трябва да имаш, за да се регистрираш където и да било. Иначе логично да е така - жените на възраст е почти невъзможно да намерят половинка. Мъжете търсят по-млади жени, а хората на 50 винаги си мислят, че изглеждат по-млади и на никой не му се излиза с хора на неговата възраст или недай боже и с по-възрастни. Но и тя не си помага с тези снимки, които качва. Излага се. И не заради годините. На никоя възраст не изглежда добре да се снимаш по такъв начин за интернет. А колкото до тези глупости, които й пишели, че не й бил нужен мъж - типично мислене, което сега се насажда масово в образователната система чрез програмите на Джордж Сорос. Голяма пропаганда и явно успешна! Тъжно.

 
2 Пешо
  12 август 2021 | 14:51 отговор
 

На никой не му се кара раздрънкана таратайка

 
 
12 август 2021 | 16:17

Ако трябва сериозно да се разгледаме, младите девойки се грижат да изглеждат добре само от циците нагоре. Мислят си, че като ти мигнат два пъти с изкуствените мигли и си им вързан. Като им погледнеш дебелите целулитни задници и синьото хапче няма да ти помогне.

1 аз
  12 август 2021 | 13:35 отговор
 

аз бихя я опънал тази кака. и то не веднъж

 

Добави Коментар

Най-четени