Въпреки че днес Гуинет Полтроу е повече от щастлива в прегръдките на новия си съпруг - американския телевизионен писател, режисьор и продуцент Брад Фалчък, оказва се, че предишният ѝ брак с Крис Мартин далеч не е бил по-малко вълнуващ и желан от нея.

В телевизионно интервю носителката на "Еми", "Златен глобус" и "Оскар" разкрива, че последното нещо, което е искала да се случи по време на съвместния ѝ живот с Крис, е да се раздели с британския певец и автор на песни. "Научих толкова много от нещо, което беше последното на света, което исках да се случи", откровена е актрисата.

View post on Instagram
 

"Никога не бих искала да се разведа. Никога не бих била искала да бъда неженена с мъжа, който е баща на децата ми", разказва тя. Независимо от това раздялата дошла и вместо страдание тя ѝ помогнала да научи много за самата себе си. Това бил моментът, в който осъзнала от какъв мъж точно имала нужда и допълва, че вече го е открила в лицето на Фолчък.

Полтроу бе омъжена за Мартин в продължение на 11 години. Двамата сложиха край на брака си през 2015 г. Имат две деца - Епъл на 15 г. и Моузес на 14 г. На сегашния си партньор Гуинет казва "Да" през 2018 г. Фронтменът на британската група Coldplay пък се събра през 2019 г. със звездата от "Петдесет нюанса сиво" - Дакота Джонсън.

View post on Instagram
 

За новия си любим Полтроу споделя, че е имала притеснения, тъй като той е човек, който държи на личното пространство - нещо, което, когато си женен за световноизвестен актьор, може и да е трудно.

Интересен факт около бившата двойка - Гуинет и Крис, е, че до днес те са неразделни и поддържат топло приятелство. Нещо повече - Гуинет и новият ѝ съпруг често излизат на вечеря с Мартин и Дакота.

View post on Instagram
 

Четете още: Арестуваха дузина голи момичета в Дубай! (Снимки)