Автор
Весела Георгиева

Ха! Няма да повярвате какво няма право да яде Кейт Мидълтън за вечеря

Може да си херцогиня и съпруга на бъдещ крал, но трябва да се съобразяваш с доста забрани, независимо дали ти харесва, или не. Красивата Кейт Мидълтън е поставена в доста неизгодна позиция, когато става въпрос до права, забавления и женски удоволствия.

Говори се, че на вечеря Кейт няма право да хапва паста, ориз и картофи. И това не е всичко.

View post on Instagram
 

Всички чакаме с нетърпение наближаващите коледни празници. За кейт те едва ли са чак толкова приятни, предвид многото на брой ограничения и странни традиции.

View post on Instagram
 

В актуалния напоследък филм "Спенсър" зрителите виждат как принцеса Даяна е трябвало да се качи на кантара преди и след Бъдни вечер.

Празникът в кралското семейство започва седмица преди Бъдни вечер. За всички членове има специална вечеря. Преди нея, когато гостите пристигнат в Сандрингам, те се виждат на чаша чай и бисквитки. Говорят си, докато кралицата слага на елхата почти 100-годишни топки.

View post on Instagram
 

Вечерята започва малко преди 21 ч. На масата имат право да седнат само възрастните. Децата са в съседната стая в компанията на своите бавачки. След вечерята компанията се разделя - дамите клюкарстват на чай с мляко, а господата обсъждат ежедневните новости на чашка ракия.

На следващия ден всички отиват заедно на литургия. когато се върнат от църквата, има обяд - пълнената пуйка. Кралицата прави своето обръщение към поданиците си. А на следващия ден за членовете на кралското семейство предстои лов на фазани.