Хари се предаде: Говори с Уилям, Кейт Мидълтън играе в негова полза

15 април 2021 | 12:37
94352
4
Инстаграм, Getty images
4

Принц Хари се прибра във Великобритания за погребението на дядо си - принц Филип. Но това тъжно събитие се оказа доста удобен повод за по-малкия брат на принц Уилям да оправи отношенията си със семейството.

Въпреки че поводът, по който Хари се прибра у дома, е тъжен, той успява да намери време и няколко приятни срещи. Изданието Us Weekly сподели, че братът на Уилям е успял да се запознае с двумесечния син на принцеса Юджийн, 31-годишната братовчедка на синовете на Лейди Ди. 

Според близки да кралското семейство източници, Хари и Юджийн са доста близки. Двамата са прекарвали много вечери заедно в Лондон, а също така и двамата предпочитат нормалния живот пред този на кралски особи и често са нарушавали протокола. Омид Скоби пък споделя, че Хари е говорил с братовчедка си по романтични теми и спокойно ѝ доверявал много лични неща.

Казват, че Юджийн все още е единственият член на кралското семейство, който е близък и с Меган Маркъл. 

От друга страна стана ясно, че Хари се опитва да "стопли" отношенията си и с баща си, и с брат си. Помощ в тази посока той получавал от Кейт Мидълтън, която много искала двамата братя да се помирят.

Вероятно Кейт усеща, че съпругът ѝ страда от настъпилата неприятна ситуация и всячески се опитва да му повлияе да прости на брат си и двамата да продължат напред. 

 


 

Още по темата

Коментари

4 МТГОНТАЖ
  19 април 2021 | 13:03 отговор
 

Уаау , успял е да се запознае с 2 месечно бебе. Трябва да им се признае на техните кралски величия че са голяма работа

 
3
  17 април 2021 | 15:52 отговор
 

 
2 Редакторът СПИ!
  16 април 2021 | 15:12 отговор
 

Уиялм?????

 
1 фен(бивш)
  15 април 2021 | 17:10 отговор
 

Да им имам,проблемите.

 

Добави Коментар

Най-четени