Хари си го връща на Чарлз: Нанесе жесток удар заради Меган

24 септември 2022 | 08:26
9681
12
снимки: Getty Images
12

Яростният принц Хари отклонил вечеря с крал Чарлз Трети и брат му принц Уилям, състояла се в нощта след смъртта на кралица Елизабет Втора в Балморал. Причината за грубото отношение на херцога на Съсекс била, че тогава бъдещият монарх му забранил да доведе любимата си Меган Маркъл да се присъедини към скърбящото семейство в часовете, след като Нейно Величество пое последния си дъх. 

Според източници, Хари е искал съпругата му да бъде до него, докато кралските особи се надпреварват към шотландското имение, за да се сбогуват с кралицата на 8 септември. Чарлз обаче потърсил по-малкия си син по телефона и му съобщил, че няма да бъде уместно Маркъл да присъства в този момент до другите членове на фамилията. Последвал скандал, защото Хари направил всичко възможно да убеди баща си, че Меган трябва да бъде редом с него до другите наследници на Елизабет Втора. Нещо повече - благодарение на разпаления разговор, принцът изпуснал самолета, който превозваше Уилям, Андрю и Едуард до Шотландия, а по този начин изгубил и възможността да се сбогува с баба си. Припомняме ви, че Хари успя да пристигне в Балморал, едва след като кралицата вече беше починала. 

принц Хари

Заради това, че Меган е била отхвърлена от Чарлз и заради пропиления шанс да се сбогува с баба си, херцогът на Съсекс бил толкова бесен, че е отказал да вечеря с баща си и брат си в Балморал. Хари не можел да се примири със случилото си и заради това е хванал първия възможен полет за Лондон, след като прекарал нощта в имението на кралицата в Шотландия, без дори да обели дума с Чарлз и Уилям.

принц Хари

Дали враждата между принцовете ще се задълбочи, или срещата която предстои между Меган, Хари и краля ще сложи край на всички скандали - ще научим съвсем скоро. 

Четете още: Пореден удар за Хари: Позволиха му да облече военната си униформа, но той остана съсипан (снимки)


 


Още по темата

Коментари

12 Янев
  04 декември 2022 | 17:28 отговор
 

Ще се вози на каруцата на американката,като се остави златотърсачката да го води за носа

 
11 Klein
  30 септември 2022 | 19:58 отговор
 

Син е на Чарлз.Много си привличат. Монарха е направил и ДНК тест.

 
10 Жожо
  25 септември 2022 | 23:14 отговор
 

Много сте зли ? Син е на Чарлз - гледайте снимките,като малък,но има достойнство и иска да защити покойната си майка и съпругата си,но който не разбира бълва змии и

 
9
  25 септември 2022 | 19:29 отговор
 

Чудно ми е ,как са му разрешили да се ожени за негърка?

 
8 Вальо
  25 септември 2022 | 09:24 отговор
 

силно ме съмнява че е син на Чарълз! Виште го как изглежда! Уилям е копие на младия Чарълз, сина му - Луи беше копие на Елизабет, а този червенокосия е по-скоро плод на забежка на Лейди Ди .... лично мнение!

 
7 hehe
  24 септември 2022 | 20:12 отговор
 

това момче е абсолютен идиот! Идиотът в кралския двор е неговата титла.

 
6 Иван
  24 септември 2022 | 19:48 отговор
 

Не виждам какъв удар, па чак и страшен, е нанесъл Хари на Чарлс. Освен ако woman.bg броят за удар това, че вече е изпаднал съвсем от каруцата. Хари, още като се женеше за тая мулатка, казах, че си много тъпо и просто копеле и сега го доказваш ежедневно по десет пъти.

 
5
  24 септември 2022 | 16:21 отговор
 

Тази нанесе на Хари много повече и по- големи поражения, от тези в които той обвинява семейството си.

 
4
  24 септември 2022 | 15:32 отговор
 

Отказа се от крслството заради жена си. Сега зорлям иска да я пробута пак в кралството. Това са постъпки на малоумен човек. Хари, няма да направиш от жена си кралица. Всяка жаба да си знае гьола. Лошото е когато жабата повлече в калта си и принца....

 
3
  24 септември 2022 | 15:27 отговор
 

Хари, тепърва ще береш плодовете на своята уникална глупост.

 

Добави Коментар

Най-четени