Хари си го връща на Чарлз: Нанесе жесток удар заради Меган

24 септември 2022 | 08:26
9294
12
снимки: Getty Images
12

Яростният принц Хари отклонил вечеря с крал Чарлз Трети и брат му принц Уилям, състояла се в нощта след смъртта на кралица Елизабет Втора в Балморал. Причината за грубото отношение на херцога на Съсекс била, че тогава бъдещият монарх му забранил да доведе любимата си Меган Маркъл да се присъедини към скърбящото семейство в часовете, след като Нейно Величество пое последния си дъх. 

Според източници, Хари е искал съпругата му да бъде до него, докато кралските особи се надпреварват към шотландското имение, за да се сбогуват с кралицата на 8 септември. Чарлз обаче потърсил по-малкия си син по телефона и му съобщил, че няма да бъде уместно Маркъл да присъства в този момент до другите членове на фамилията. Последвал скандал, защото Хари направил всичко възможно да убеди баща си, че Меган трябва да бъде редом с него до другите наследници на Елизабет Втора. Нещо повече - благодарение на разпаления разговор, принцът изпуснал самолета, който превозваше Уилям, Андрю и Едуард до Шотландия, а по този начин изгубил и възможността да се сбогува с баба си. Припомняме ви, че Хари успя да пристигне в Балморал, едва след като кралицата вече беше починала. 

принц Хари

Заради това, че Меган е била отхвърлена от Чарлз и заради пропиления шанс да се сбогува с баба си, херцогът на Съсекс бил толкова бесен, че е отказал да вечеря с баща си и брат си в Балморал. Хари не можел да се примири със случилото си и заради това е хванал първия възможен полет за Лондон, след като прекарал нощта в имението на кралицата в Шотландия, без дори да обели дума с Чарлз и Уилям.

принц Хари

Дали враждата между принцовете ще се задълбочи, или срещата която предстои между Меган, Хари и краля ще сложи край на всички скандали - ще научим съвсем скоро. 

Четете още: Пореден удар за Хари: Позволиха му да облече военната си униформа, но той остана съсипан (снимки)


 


Още по темата

Коментари

2 Къде е Марешки?
  24 септември 2022 | 12:33 отговор
 

Осъден за рекет и побой на безметежие в Дубай.

 
1 Хаха
  24 септември 2022 | 11:29 отговор
 

Абе този излезе голям муйко ми какво видя в тази негърка добре са го отхвърлили и нека да е за пример на всички предатели най вече на нашите продажник управници

 

Добави Коментар

Най-четени