Автор
Woman.bg

Хилария и Алек Болдуин с романтична изненада за децата си

Няма нищо по-хубаво от голямото и най-вече сплотено семейство. Поредното доказателство за това е новогодишният поздрав на фамилия Болдуин.

35-годишната Хилария сподели тържествена снимка на нея, Алек и четирите им деца, направена на мястото, където преди няколко години звездният актьор и красавицата са се сгодили.

View post on Instagram
 


„Честита 2020! С Алек се сгодихме точно тук на фара зад нас. Вижте какво ни поднесе живота!“, гласи посланието на Хилария, която изглежда изключително щастлива съпруга и майка.

Любимата на Алек Болдуин публикува и още една снимка, на която той я целува. Като допълнение към публикацията Хилария споделя, че 2019-а е била тежка и изпълнена с изпитания година за нея и семейството ѝ. В рамките само на няколко месеца тя претърпя два спонтанни аборта, но днес показва, че е още по-силна от преди и е изпълнена с надежда, че 2020-а ще бъде една прекрасна година. Дамата отбелязва още, че е израснала много през последните 12 месеца и че никога не е била толкова развълнувана на Нова година, колкото е била сега.

View post on Instagram
 


Четете още: Ако мъжете ходят на кола маска, защо жените още имат слава на лоши шофьори