Автор
Woman.bg

Холивудските провинциалистки, които станаха дами от класа

Тези звезди са били най-обикновени провинциални момичета – но са успели да преобърнат съдбата си.

Любимото оправдание на мързеливите е „Ех, ако се бях родил в Ню Йорк, щях да стана звезда!“. Но това е просто поредната причина да не си давате зор. Подбрахме за вас няколко холивудски хубавици, които са израсли в дълбоката провинция и на края на света, но са успели да вземат живота си в своите ръце и да станат звезди от класа. Вземете пример от тях!

Чарлийз Терон

Една от най-очарователните холивудски красавици се е родила много далеч от Холивуд – в ЮАР. Израсла е във ферма, собственост на семейството ѝ. Не случила на добри родители – татко ѝ пиел много и посягал на жена си и дъщеря си, а когато Чарлийз била на 15, майка ѝ застреляла баща ѝ при самоотбрана…

На 19 години бъдещата звезда решила да заживее в Лос Анджелис. Елиминирала южноафриканския си акцент в школа за актьорско майсторство в САЩ. Едва 8 месеца след пристигането си в Холивуд получила първата си роля. Сега Терон има своя звезда на Алеята на славата и е носителка на „Оскар“.

Деми Мур


Актрисата се родила през 1962 г. в Ню Мексико – в проблемно семейство. На 16 години Деми била принудена да напусне училище и започнала да работи за агенция за модели. Бъдещата звезда напуснала рано родния си дом, в който родителите ѝ пиели постоянно, и се нанесла в малка стая под наем заедно с младата актриса Настася Кински. Именно Кински ѝ дала съвета да се пробва в киното.

През 1980 г. Деми се омъжила за рок-музиканта Фреди Мур. Видимо обаче актрисата няма късмет с мъжете – след този брак се е омъжвала още два пъти, като винаги нещата са приключвали с развод. Сега новото ѝ гадже е 30 години по-младо от нея, но пък самата тя влиза в Топ 10 на най-богатите холивудски актьори.

Никол Кидман


Тя е същинска икона, която хиляди момичета по света взимат за пример. Никол е родена на остров Хонолулу на Хаваи. Семейството ѝ се завърнало в Австралия, когато бъдещата актриса била едва на 4 години. После емигрирало в САЩ. Никол спечелила първата си роля още на 15 години, а на 19 била поканена в Холивуд. Състоянието на актрисата се оценява на 60 млн. долара – Кидман е в Топ 20 на най-богатите жени в шоубизнеса. Неотдавна съпругът ѝ, музикантът Кийт Ърбан ѝ подари 6-етажната къща на Майкъл Джексън на стойност 39 млн. долара.

Меган Фокс


Хубавицата се е родила на обратната страна на континента спрямо Холивуд – в малко градче в щата Тенеси. Баща ѝ бил надзорник на престъпници с условна присъда. Когато Меган била само на 3 години, родителите й се развели и майка ѝ се омъжила за друг мъж, който закарал семейството си във Флорида. Бъдещта звезда направила дебюта си в киното във Флорида, но на 18 години вече работила в Холивуд. Сега Меган се смята за една от най-красивите жени на света, тя е дизайнер на бельо, майка на три деца и автор на Инстаграм-акаунт с близо 6 млн. последователи.


Рийз Уидърспун


Бъдещата звезда се родила в семейство на лекари в Ню Орлиънс, щата Луизиана. Детството си обаче прекарала в малко немско градче. Семейството ѝ се завърнало в САЩ, чак когато Рийз била на 7 години. Но още тогава момиченцето проявило интерес към актьорското майсторство. Уидърспун изкарала като студентка по английска литература само една година – и зарязала следването, за да направи кариера като актриса. И добре е направила! През 2007 г. Рийз беше най-високоплатената актриса на света. Сега звездата има огромно състояние и помага на деца в беда от САЩ и Канада.


Дженифър Лорънс


Жената, станала най-високоплатената актриса на Холивуд за 2014 и 2015 г. и рекламно лице на Dior е родена в Луизвил, щата Кънектикът. Нищо в ежедневието ѝ не предвещавало звездна кариера – баща ѝ бил строител, а майка ѝ – служителка в детски лагер. Въпреки това Дженифър започнала да печели интересни роли още на 18-годишна възраст. По оценки на специалисти хубавицата сега печели поне 50 млн. долара годишно, а производителите на козметика буквално се надпреварват да я ангажират като свое рекламно лице.

Ева Лонгория


„Отчаяната съпруга“ е родена в Тексас и е прекарала цялото си детство в ранчо. Актрисата неведнъж е споделяла, че са имали 19 котки – всичките прибрани от улицата – така че не се съмняваме, че Ева има добро сърце. В Лос Анджелис отишла, за да се яви на конкурс за таланти – след като завършила колеж. Сега Лонгория кръстосва Калифорния с черно BMW на стойност 200 хил. долара, а състоянието ѝ е оценено на около 35 млн. долара.