И това доживяхме: колумбийка ще става Снежанка

24 юни 2021 | 13:31
1322
3
снимки: Instagram
3

Светът се развива, светът се променя и с всеки изминал ден става все по-либерален и достъпен за тази част от човечеството, която в недалечното минало е била меко казано пренебрегвана. Днес Холивуд и цялата киноиндустрия не само демонстрира уважение към цветнокожите, но и предприема какви ли не нови подходи, за да ги издигне в култ. И доказателство за това е римейкът на "Снежанка", който предстои да бъде заснет догодина, а в главната роля ще влезе 20-годишната колумбийка Рейчъл Зиглър.

Върху игралната продукция на "Дисни" се работи още от 2016 г. и изборът на актриса, която да изиграе Снежанка, съвсем не е случаен, като целта на компанията била тя да е с тъмен цвят на кожата. Отделно режисьорът на лентата Марк Уеб сподели публично, че е изключително впечатлен от интелекта, излъчването, силното присъствие и вокалния талант на Рейчъл, които ще придадат съвсем нов облик на приказката, която светът познава до момента.

За игралния римейк на "Снежанка" в момента се композира и музика от звездното дуо Бенж Пасек и Джъстин Пол, които са написали и музиката към "Ла Ла Ленд". Очевидно "Дисни" се присъединява към все по-популярната политика на Холивуд, насочена към приемане на различните, на онези, които довчера са били дискриминирани. 

Предстои да бъде направен римейк и на друга култова продукция на компанията - "Малката русалка", а в главната роля ще бъде Холи Бери.

Четете още: Уаби-саби - тайната техника за съвършенство и щастие на Джесика Алба

Още по темата

Коментари

3
  25 юни 2021 | 09:05 отговор
 

като ви мързи да четете и не ви стига въображение, тия, дето ви преразказват приказките като за олигофрени ще правят каквото желаят.

 
2
  24 юни 2021 | 14:42 отговор
 

Защо да не може да е цветнокожа актрисата, която играе Снежанка? Кое му е странното? То бива прост балкански АКЪЛ ама нашето не се трае. "Тук златно жито грее и прост народ живее".

 
 
Ааа
25 юни 2021 | 01:42

Черна може да играе Снежанка толкова, колкото и бял да играе Нелсън Мандела. Ако имаше малко повече IQ, щеше и сам да го схванеш.

1 Иван
  24 юни 2021 | 13:46 отговор
 

Филмът с Холи Бери ще се казва "Дъртата русалка" :)))

 
 
24 юни 2021 | 16:57

Онаний, ти ли си?

 
Йорданка
25 юни 2021 | 07:36

Няма нищо могат да кръстят принца Иван, той и без това, я продавапршбинца, а русалката става на морска пяна, защото Иван избира певица пред русалката!

Добави Коментар

Най-четени