Идва тежката артилерия: Чарлз прекратява мълчанието си към Хари

30 януари 2023 | 16:53
27311
4
снимки: Getty Images
4

Явно търпението на британското кралско семейство и по-специално на крал Чарлз Трети достигна най-високия си връх и е напът да се срине. Разбира се, поводът за подготовката на Негово Величество да проговори и да покаже огорчението си, е синът му принц Хари, който откакто се отдели от фамилията и заживя в САЩ, обстрелва роднините си с всякакви тежки обвинения, като дори споменава директно баща си.

Изглежда последната капка, която преля чашата, е била книгата на херцога на Съсекс - "Резервен". В момента кралските помощници обсъждат възможността Чарлз да прекрати мълчанието си и да представи своята гледна точка по всички обвинения на Хари. Като основните теми да бъдат интервюто пред Опра, което синът му даде заедно със съпругата си Меган Маркъл и мемоарите, които излязоха в началото на януари.

принц Хари

Ако Чарлз даде съгласието си за интервю по темата с херцога на Съсекс, се очертава да засенчи всички рекорди до момента. Все пак, кралят беше основен персонаж в разказите на Хари и Меган, както и по-големият му син принц Уилям и половинката му Кейт Мидълтън. 

Най-накрая Чарлз е напът да сложи край на всички спорове, относно физически саморазправи между синовете си, както и прословутия скандал между Кейт и Меган. И черешката на тортата се очертава да бъде темата за отношенията между Хари и мащехата му кралица-консорт Камила. 

крал чарлз трети, камила

Предполага се, че това интервю ще бъде осъществено около коронацията на Чарлз на 6-и май, като плановете са той да разкаже пред камерите какви са плановете му от официалното му заставане на трона занапред. 

Четете още: Мемоарите на един секссимвол: Памела Андерсън издаде кое е тайното ѝ оръжие


 


Още по темата

Коментари

4 Рижавото
  01 февруари 2023 | 08:14 отговор
 

е извънбрачно, цял свят го знае.

 
 
Някои даже и под завивките се е завирал асвен на оновамясто ,дето слънце не изгрява!
08 февруари 2023 | 16:47

3 Любчо
  31 януари 2023 | 15:04 отговор
 

Чарлз ми се види забавен

 
2
  30 януари 2023 | 19:55 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3300 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 хабиб
  30 януари 2023 | 19:39 отговор
 

така трябва. все пак му е син. утре може той да му донесе чаша вода.

 

Добави Коментар

Най-четени