Автор
Woman.bg

Илиана Раева на 57: Нека излезем по-светли и силни от този тежък урок

Илиана Раева е бивша състезателка по художествена гимнастика на клуб "Левски", едно от „златните момичета“ на Нешка Робева. Абсолютна европейска шампионка, носителка на 5 златни медала. Днес Раева става на 57 години.

В емоционално послание, публикувано в социалните мрежи, президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева призна, че е превзета от страха от коронавируса, който е парализирал света.

View post on Instagram
 

"Днес навършвам 57 години. Благодаря на Бог и Съдбата си за всичко изживяно, защото всичко е урок за Осъзнаване и Промяна. Благодаря за щастието, с което ме дарява семейството ми! За любовта и силата, която получавам от него! Обичам ви безкрайно!", написа Раева в социалните мрежи.



И допълва: "Благодаря на художествената гимнастика, която ме е сграбчила във вихъра си и безмилостно, но перфектно жонглира със сетивата ми, емоциите ми, волята ми, силата ми, страха ми, гнева ми, вярата ми и душата ми! Всичко написано е неоспорим факт и аз съм дълбоко благодарна! Истината обаче днес е, че съм превзета като всеки чувствителен човек от страха, който е парализирал света, както и от причината, която го породи. Винаги съм си пожелавала нещо на рождения си ден. Днес пожеланията ми ще са за всички!"

"Затова пожелавам на всички и на себе си да оценим величието на Живота, да станем по-добри, да обичаме повече и да уважаваме повече! Да се смирим и да се обърнем към истинската си същност на Човеци, за да успеем да преодолеем тежкото изпитание, което ни сполетя. Нищо не е по-силно от Любовта и Доброто!", казва още Раева.

View post on Instagram
 

"Нека излезем по-светли и силни от този тежък урок! Нека това чудовище прибере пипалата си бързо и остане зад гърба ни!"

На 57 години много рядко се обръщам назад към миналото си. Всъщност, почти не го правя. Винаги съм обичала настоящето и съм била устремена към бъдещето. Затова днес ще пожелая всичко това, което е толкова страшно и ужасно бързо да се превърне в минало. Хората да се усмихнат, да преоткрият живота и светът в който живеем да стане по-добър. Толкова вълшебства има около нас, на които сме обърнали гръб, устремени в битието, което ни погубва. Ще успеем, ще се справим и ще продължим! Пожелавам на всички и на себе си Здраве, Любов и Светлина!"

View post on Instagram
 

Наскоро Илиана подари на себе си и на двете си дъщери красива фотосесия за празника на жената. На 11 март дъщерята на Раева - Славея, роди момиченце, което кръстиха Емили.

След малко повече от месец Раева чака още един такъв подарък - от дъщеря си Виолета.


Прочети повече на: https://woman.bg/po-zhenski/iliana-raeva-stanah-baba-za-vtori-put.66157.html