Илиана Раева трогна фенове с прочувствено послание към дъщеря си Славея (снимки и видео)

По-голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея, навърши 37 години на 8 юни. По този повод гордата ѝ майка и президент на Българската федерация по художествена гимнастика я поздрави във Фейсбук с прочувствени думи.

"ЧРД на моето голямо момиче Славея! Да ми е жива, здрава, щастлива и благословена!", написа тя, споделяйки снимки на своето пораснало момиче, което роди първото си дете през май миналата година.

В публикацията златното момиче на художествената гимнастика подчертава, че много обича дъщеря си и иска животът ѝ да е пълен с красиви преживявания.

"Да е все така грижовна майчица! Малката ѝ прелест Емили да не спира да я радва и да ѝ носи вълшебни усещания! Животът ѝ да пълен с най-красиви преживявания! Най-доброто да ѝ предстои! Обичам те!", гласи по-нататък емоционалното послание на Раева към дъщеря ѝ.

От своя страна рожденичката, която се е отдала на почивка на вилата на морето, качи кадри с огромни балони-цифри, споделяйки, че е време за празнуване.

За специалния си ден Славея Сиракова е заложила на малка лятна рокля с флорални мотиви. С рокля от същата колекция е облечена и дъщеричката ѝ, която на снимката тя е гушнала в ръка.

Преди броени дни Раева отново имаше повод за веселие и наздравици – по-малката дъщеря на Виолета Сиракова – Асияна, направи първите си крачки. Развълнуваната баба бе запечатала всичко на видео, което тя сподели с последователите си. В него внучето ѝ изрича ясно думичката "мама".

Четете още: Излъга ли Андреа къде е?