Автор
Woman.bg

Инстаграм звезда издаде как се правят красиви снимки

Всяка модерна дама се бори за място под слънцето или по-скоро в Инстаграма. В днешно време наличието на хиляди последователи в социалнта мрежа е равнозначно на успех и вече почти всеки се опитва да развие профила си, за да може някой хубав ден да превърне забавлението в интернет в печеливш бизнес.

Сигурно звучи лесно да спечелиш симпатиите на много хора в мрежата, благодарение на закачливи селфита и добре изпипани снимки, но истината е, че си е направо трудоемко. Особено сега, когато има толкова много потребители в Инстаграм, които се състезават безмилостно за харесвания и последователи. Да си красива и обаятелна не е достатъчно, изисква се умение.

View post on Instagram
 


Днес научихме за една популярна дама в социалните мрежи, която вече се радва на повече от 1 милион последователи. Тя е блогърка на име Кейси Хо и освен инфлуенсър, е и фитнес инструктор и отдавна се старае да разгадае тайната на успеха в Инстаграм, като следи отблизо една от най-успешните личности в него – Ким Кардашиян. След задълбочени проучвания, Кейси вече е готова да сподели какво печели потребителите в Инстаграм и какви са стандартите за красота, които гарантират успех.

View post on Instagram
 


Младата дама е стигнала до заключението, че най-основните критерии да се превърнете в звезда в социалните мрежи са: кафява коса, ръст от 165 см, кафяви очи, кафява коса, малък нос, плътни устни и фигура тип пясъчен часовник.

И макар Кейси да не отговаря напълно на стандартите за красота в Инстаграм, тя е истинска звезда, каквито мечтаят да бъдат повечето момичета. Защо ли? Може би, защото е себе си и знае точно как да споделя моменти от всекидневието си в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


Четете още: Вижте тоалета на Меган, в който всички се влюбиха