Автор
Woman.bg

Истината за Меган: Важно е да има един принц, който да те гледа като хипнотизиран, докато ти се вживяваш в ролята на живота си и 'храниш' стабилно фемилито му

За драмите, раздорите и скандалите в кралското семейство на Великобритания се изписа много! Ето един много добър анализ, който открихме в социалните мрежи. И така, ето мнението на една дама, което, честно казано, и ние споделяме:

"Седя си аз от приблизително 40 минути в едно задръстване и си мисля как хората имат по-сериозни проблеми от моя в момента и се сещам за интервюто на Хари и Мегън от миналата неделя вечер и изводите, които си направих от него:

1. Кралското семейство е също толкова сбърканоq колкото всяко едно друго семейство… чувствам леко облекчение…

2. След векове на кръвосмешения от британското кралско семейство са изразили притеснения за това колко тъмна може да е кожата на бебето на Мегън Маркъл… WTF!?!?!?

Пък то взело, че се родило бяло и рижо…

3. Отдел „Човешки ресурси“ в Бъкингамския дворец е също толкова безполезенq колкото всеки друг отдел „Човешки ресурси“… особено в държавна администрация!

4. 29 милиона американци са станали в 5 часа сутринта, за да гледат сватбата на двама души… КОИТО ВЕЧЕ СА БИЛИ ЖЕНЕНИ… Втори WTF!!!

5. Никой не е останал толкова шокиран от интервюто, колкото самата Опра ПО ВРЕМЕ на интервюто… бих искала да се науча да казвам “Whaаааt” just like her.

6. Въпреки че си похарчил 32 млн. паунда за сватбата си /която явно е била абсолютно безпредметна поради обстоятелството, посочено в т. 4/, си позволяваш да се оплакваш, чеq след като си се оттеглил от ангажиментите си на високопоставен член на кралското семейство, са ти отрязали финансирането… /тоз, милият, все едно е расъл в БГ, татко и баба да го дондуркат с парите на данъкоплатците, докато се пенсионира/ Аааа, да, и междувременно живееш в имение на стойност 14,7 милиона долара в Монтесито, Калифорния… Вярно ще се окаже, че парите не ми носят щастие, но предпочитам да плача на 50-метровата си яхта…

7. Кралицата може да е The Queen, но Мегънчето е The Drama Queen.

8. Посочваш като причина за напускането си прекаленото, натрапчиво и агресивно внимание от страна на медиите по отношение на личния ти живот и решаваш да го караш по-спокойно в САЩ за доброто на семейството ти, но се съгласяваш да дадеш интервю, рекламирано поне две седмици преди излъчването му като „разкриващо шокиращи обстоятелства“ и с охота разкриваш подробности за супер личните си взаимоотношения с баба ти, баща ти, брат ти….


9. Очевидно роклите на шаферките са нещо, за което си струва да се реве, да се поднасят букети и извинителни картички… Основно са причина за безвъзвратен крах на взаимоотношенията между две дъчесес.
10. Като цяло /любима фраза на кухи плеймейтки, моделки и инфлуенсъри/, не е готино да подхождат към теб с предразсъдъци за тва, че си мулатка, разведена, че и американска актриса от не много популярните на всичко отгоре, но най-важното е да има един принц, който да те гледа като хипнотизиран, докато ти се вживяваш в ролята на живота си и храниш стабилно фемилито му.

Публикуваме поста с разрешението на автора му!

VIA Виктория Радоева - Петкова