Автор
Woman.bg

Истинската причина Ким Катрал да не участва в "Сексът и градът"

Излезе наяве истинската причина, поради която Ким Катрал е решила да откаже участие в третата част на "Сексът и градът".

Вече стана ясно, че актрисата не е била доволна от размера на хонорара си или по-скоро от факта, че той не е такъв, какъвто е на Сара Джесика Паркър. Ким е имала проблем и с това, че сценарият се фокусира изцяло върху вътрешния свят на Кари и това как тя преживява смъртта на Тузара, а момичетата и приятелските им отношения са оставени на заден план.

Но нито финансовото неудовлетворение, нито пренебрегването на образите на останалите заради този на Брадшоу обаче е това, което е накарало Ким Катрал да откаже участие в третата част на филма. Оказва се, че чашата на търпението на актрисата е преляла, когато се е оказало, че според сценария тя трябва да си разменя секс съсобщения с 14-годишния син на Миранда, който дори трябвало да ѝ прати снимка на пениса си.

"Това напълно я отврати. Истината е, че комбинацията от недобро заплащане и лошо развитие на образа на Саманта, накараха Ким да реши да се сбогува със "Сексът и градът", разкри източник, цитиран от "Дейли мейл".

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че миналата година се заговори за трета част на филма "Сексът и градът". До снимки обаче не се стигна, тъй като Ким Катрал отказа да участва, а продуцентите решиха да не реализират проекта без една от главните героини. Отказът на Ким да се снима в лентата предизвика конфликт между нея и Сара Джесика Паркър.

Според мнозина обаче двете дами не са се харесвали още от времето на сериала.