Истински истории: Как една 71-годишна жена шокира света с ужасяващо признание

Някога светът е бил много по-обикновено място, а възможността да зарежеш всичко и да започнеш нов живот без никой да разбере за това, някак е била по-достъпна от днес. Времената, в които не е имало мобилни телефони, проследяващи устройства, а интернетът е бил екзотика, са дали шанса на една жена буквално да избяга от живота си.

Изповедта на 71-годишна дама, чието име остава в тайна, срази света, като мнозина дори не вярват, че всичко, което ще научите в следващите редове, е истина.

Жената споделя в платформата Reddit, че винаги се е чувствала необикновена. Защото в годините, в които е била дете, да изпитваш влечение към собствения си пол, е било не само необичайно, а дори недопустимо. И така започва нещастието в живота на едно момиче, което на 16 г. вече минава под венчило и става майка на 4 деца. 3 от които се раждат с увреждания - едно с аутизъм и две с диабет. Тя така и не обиква истински съпруга си, но сключва брак с него, защото родителите ѝ били твърдо против да съчетае живота си с жена.

Момичето осъзнава все по-силно с всеки изминал ден, че изпитва огромно нещастие и бленува да избяга от живота си. Просто да зареже всичко - съпруга си и четирите си деца и да започне начисто. И един ден наистина го прави. Напук на верността, на майчинския си дълг и на времето, в което се случва всичко.

В разговор със своя приятелка тя споделя колко е нещастна и получава съвет просто да изчезне, като замине за САЩ и продължи дните си с нова самоличност.

"И така един ден се оказах в американското посолство. Там ми помогнаха да замина за САЩ и да стана бежанка. Защото от малка ме убеждаваха, че хомосексуалната ориентация е нещо лошо. Всеки ден исках да избягам и най-накрая го направих. Тогава бях на 25 г. Нямаше телефони, беше лесно да зарежа всичко и просто да изчезна от живота на семейството си.

В САЩ получих нов паспорт. След време се омъжих повторно и родих дъщеря си. Отново не бях щастлива и реших да се разведа. До този момент нито вторият ми съпруг, нито петото ми дете знаеха за бягството ми и за живота ми, преди да пристигна в САЩ", признава 71-годишната жена.

През 2010 г. тя най-накрая срещнала човека, когото е чакала цял живот, и започнала хомосексуална връзка. По-късно двете се оженили, а след толкова много години героинята от историята ни се свързала с приятелката си, която някога я посъветвала да зареже всичко и да избяга. И така разбрала какво се е случило с първия ѝ съпруг и четирите деца, които изоставила:

"Всички мислели, че съм била отвлечена и че отдавна не съм между живите. Съпругът ми не успял да се справи с децата ни и се наложило да ги остави в дом. Бил съсипан от внезапното ми изчезване и се заклел, че ще ми бъде верен, затова и не срещнал друга жена до края на дните си. Починал е сам вкъщи, мислейки, че съм мъртва.

Никой така и не разбрал какво се е случло с мен. Нито една жива душа не подозирала за новия ми живот, дори и вторият ми съпруг и дъщеря ми, която се роди тук в САЩ.", разказва още дамата.

И макар тази история да е пропита с егоизъм, загуби и толкова много болка от страна на близките ѝ, 71-годишната жена е откровена, че не съжалява за решението, което е взела преди десетилетия. Много потребители в мрежата обаче, смаяни от историята, поставят под дълбоко съмнение думите ѝ.

Четете още: Аня Пенчева за мъжкарството, любимата ѝ дума и жената, пред която се прекланя