Автор
Woman.bg

Истински истории: Мъжът ми си отиде и завеща всичките ни спестявания на любовницата

Понякога животът е твърде суров с нас и дори и привидно всичко да е наред, в даден момент разбираме, че всичко, в което сме вярвали, е било една измама. А най-много боли, когато осъзнаем, че любимият ни човек, който е бил опора в живота ни, всъщност е бил нечестен с нас и ни е предал напълно. Историята, която ще научим в следващите редове е шокираща, тъжна, дори може да предизвика гняв у вас, но може и да бъде поучителна.

Ема е 57-годишна вдовица, която е била щастливо омъжена през последните 15 години. Или поне така си е мислела тя, преди да открие смразяващата тайна, която уж верният ѝ съпруг пазел ревностно от нея. Ето какво разказва самата тя:



„Мислех, че мъжът е най-прекрасният човек в този живот. Бях наистина съсипана, когато той си отиде внезапно преди няколко седмици от инфаркт. Сега обаче открих нещо, което тотално преобърна представата ми за него и разбрах, че съм била напълно заблудена. Болката ми е двойно по-голяма в момента, защото към скръбта се прибави и жестоко предателство.

Той бе вторият ми съпруг. Първият беше алкохол, който не спираше да ми изневерява и винаги беше пиян. Един ден за щастие намерих сили да го напусна и срещнах човека, който беше до мен до този момент.

С вече покойния ми мъж се запознахме преди 15 години. Винаги съм вярвала, че той ме обожава, защото по всичко си личеше, че е така. Той бе моя подкрепа и отношенията ни вървяха гладко. Но определено имаше нещо странно в поведението. Той така и не ми сподели какъв е кодът, с който мога да отключа телефона, сякаш криеше нещо. Сподели ми, че не би искал никой друг да знае кода, защото чрез телефона извършва важни финансови операции. Уважих желанието му и не съм повдигала въпроса повече.



Животът си вървеше чудесно, имахме трудности, като всяка нормална двойка, но нищо не беше в състояние да ни раздели. Всичко се преобърна, когато той си отиде и след смъртта му трябваше да отключа телефона му. Предположих, че цифрите са рождената дата на майка му и се оказах права. Най-накрая надникнах в контактите, съобщенията, разбрах с кого е разговарял в последно време и останах шокирана.

Не след дълго установих, че той е поддържал интимна връзка с жена, която е с 20 години по-млада от него и която познавам. В интерес на истината мъжът ми нямаше желание за секс в последно време и правех опити да го разбера. Но ето че сега научавам, че той е взимал виагра и е бил интимен с любовницата си. Двамата са се срещали поне веднъж седмично и това е продължавало цели 5 години.



И това съвсем не е всичко. Най-накрая разбрах къде са отишли всички спестявания, които имахме. Оказа се, че мъжът ми не е спирал да изпраща пари на тази жена... Семейните ни средства са в ръцете на любовницата му, а аз оставам излъгана и предадена. Сам сама.

През всички тези години не се бях осъмнила нито за секунда в този човек. Толкова много го обичах, мислех че и той ми отговаря със същото. Да, понякога закъсняваше след работа, но никога не съм подозирала, че поддържа връзка с друга жена. Целият ми свят се разпадна...“, Ема.


А вие как бихте постъпили в подобна ситуация и има ли изход от това положение изобщо?

Четете още: Ето това не трябва да правите след раздяла