Истински истории: Мъжът ми си отиде и завеща всичките ни спестявания на любовницата

20 октомври 2019 | 17:48
12300
9
снимки: Unsplash
9

Понякога животът е твърде суров с нас и дори и привидно всичко да е наред, в даден момент разбираме, че всичко, в което сме вярвали, е било една измама. А най-много боли, когато осъзнаем, че любимият ни човек, който е бил опора в живота ни, всъщност е бил нечестен с нас и ни е предал напълно. Историята, която ще научим в следващите редове е шокираща, тъжна, дори може да предизвика гняв у вас, но може и да бъде поучителна.

Ема е 57-годишна вдовица, която е била щастливо омъжена през последните 15 години. Или поне така си е мислела тя, преди да открие смразяващата тайна, която уж верният ѝ съпруг пазел ревностно от нея. Ето какво разказва самата тя:

жена, плачеща жена, любов, предателство, изневяра

„Мислех, че мъжът е най-прекрасният човек в този живот. Бях наистина съсипана, когато той си отиде внезапно преди няколко седмици от инфаркт. Сега обаче открих нещо, което тотално преобърна представата ми за него и разбрах, че съм била напълно заблудена. Болката ми е двойно по-голяма в момента, защото към скръбта се прибави и жестоко предателство.

Той бе вторият ми съпруг. Първият беше алкохол, който не спираше да ми изневерява и винаги беше пиян. Един ден за щастие намерих сили да го напусна и срещнах човека, който беше до мен до този момент.

С вече покойния ми мъж се запознахме преди 15 години. Винаги съм вярвала, че той ме обожава, защото по всичко си личеше, че е така. Той бе моя подкрепа и отношенията ни вървяха гладко. Но определено имаше нещо странно в поведението. Той така и не ми сподели какъв е кодът, с който мога да отключа телефона, сякаш криеше нещо. Сподели ми, че не би искал никой друг да знае кода, защото чрез телефона извършва важни финансови операции. Уважих желанието му и не съм повдигала въпроса повече.

жена, вдовица, плачеща жена,

Животът си вървеше чудесно, имахме трудности, като всяка нормална двойка, но нищо не беше в състояние да ни раздели. Всичко се преобърна, когато той си отиде и след смъртта му трябваше да отключа телефона му. Предположих, че цифрите са рождената дата на майка му и се оказах права. Най-накрая надникнах в контактите, съобщенията, разбрах с кого е разговарял в последно време и останах шокирана.

Не след дълго установих, че той е поддържал интимна връзка с жена, която е с 20 години по-млада от него и която познавам. В интерес на истината мъжът ми нямаше желание за секс в последно време и правех опити да го разбера. Но ето че сега научавам, че той е взимал виагра и е бил интимен с любовницата си. Двамата са се срещали поне веднъж седмично и това е продължавало цели 5 години.

жена, вдовица, плачеща жена, изневяра

И това съвсем не е всичко. Най-накрая разбрах къде са отишли всички спестявания, които имахме. Оказа се, че мъжът ми не е спирал да изпраща пари на тази жена... Семейните ни средства са в ръцете на любовницата му, а аз оставам излъгана и предадена. Сам сама.

През всички тези години не се бях осъмнила нито за секунда в този човек. Толкова много го обичах, мислех че и той ми отговаря със същото. Да, понякога закъсняваше след работа, но никога не съм подозирала, че поддържа връзка с друга жена. Целият ми свят се разпадна...“, Ема.А вие как бихте постъпили в подобна ситуация и има ли изход от това положение изобщо?

Четете още: Ето това не трябва да правите след раздяла

Още по темата

Коментари

9 Патриция
  04 ноември 2019 | 22:22 отговор
 

Подлец с его...Мръсник от класа и то каква...Всеки ден, ако може да "перне" по някоя жена...това е истинския "мъж"КОМПЛЕКСАР.Обикновено такъв "мъж",смята себе си за "СУПЕРМЕН"...ДА,ама НЕ...Такъв мъж се мисли,за ГОЛЯМА РАБОТА,но за съжаление е с"НЕЩО МНОГО МАЛКО в ГАЩИТЕ"...

 
8 Моралист
  24 октомври 2019 | 15:59 отговор
 

Кой знае дали тя не е изневерявала на първия съпруг,но това не се казва.Може заради нея да се е пропил,което е най-често срещано.Като видяла,че не става за брачен живот,защо се е омъжила втори път-за да обърка живота на друг мъж?

 
 
29 октомври 2019 | 22:26

Трябва да пишеш разкази стил фантастика и драма. Имаш голямо въображение, може и да имаш успех. Пробвай.

7 Иван
  22 октомври 2019 | 07:53 отговор
 

Ако си мислите, че Арнолд Шварценегер е най-силният, грешите. Най-силното нещо на света е путката. Напоследък обаче се откри, че име нейна разновидност, която е още по-силна - това е хитрата путка. Тя надвива обикновените, нехитри путки, и те остават измамени :)))

 
 
23 октомври 2019 | 15:33

Хитрата пуйка не е открита напоследък. Тя е древна, откакто има застаряващи балъци с пари.

 
23 октомври 2019 | 18:34

Като има тъпи курове и некоректни, ще си намерят майстора.

6 Ема
  21 октомври 2019 | 21:56 отговор
 

Да. Доста е жестоко да разбереш, че си получил удар в гърба от близък човек. С възрастта сякаш мъжете пощуряват или може би оглупяват. И се "лепват" за млада жена за си погалят егото. И са готови да плащат за да им се обръща внимание. Дали според вас се усещат колко са жалки пред младите си любовници. И колко са използвани...

 
5
  21 октомври 2019 | 21:31 отговор
 

Подлецът е подхранвал с някое букетче нейните илюзии, че е обожавана, а пък с виагра и платена пачавретина- своите илюзии, че още става.

 
4
  21 октомври 2019 | 18:36 отговор
 

Мъжете са гадни и потайни , но някои жени са много прости . Видяхме пример . Явно те нямат деца и мъжът има задни мисли . Ако не дава пари за любовници , то ще го обсебят роднини и най-вече племеннички . Знам го от опит , нищо , че имаме деца . Родата е голяма напаст !!!

 
3 3
  21 октомври 2019 | 13:11 отговор
 

1-ви мъж пияница и "женкар"????????? дали????? 2-ри мъж таен похотливец Госпожа помислете Вие каква сте били? Успех!!!!

 
 
23 октомври 2019 | 18:29

Наивна, често срещано качество при добрите хора. Всеки гледа света през своите очи.

2
  21 октомври 2019 | 04:24 отговор
 

Не е бил "перфектен", закъснявал от работа, заключвал си телефона, нямало и секс. Как е смятала, че я обожава? Сигурно е имало и много други признаци, като изчезването на спестяванията. Живяла е с илюзии, които сама е подхранвала. Жалко, на 57 има нищожен шанс за добра връзка. .

 
1
  20 октомври 2019 | 23:29 отговор
 

Е поне е разбрала накрая, че мъжа и е подлец и не си струва да страда за боклук, като него.

 

Добави Коментар

Най-четени