Истински красавец: Емилия показа порасналия си син от Коко Динев

Емилия изненада приятно феновете си, като сподели снимка на сина си, който е плод на любовта ѝ с бизнесмена Коко Динев.

На кадъра 13-годишният тийнейджър позира редом до втория си баща - Жорж Башур и неговата дъщеря, която той приема като своя сестра. На снимката обаче липсва само дъщерята на изпълнителката - Мира.

Кадъра Емилия е публикувала заедно с друго изображение, на което тя е в обятията на съпруга си Жорж Башур. Повод за споделените запечатани мигове е рожденият ден на любимия ѝ, за който става ясно от емоционалния пост на певицата към фотосите.

View post on Instagram
 

„Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Тя е просто ЛЮБОВ!!! Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж“, гласи романтичното послание на Емилия.

Припомняме, че преди броени дни Емилия бе забелязана в болница, което предизвика подозрение сред феновете ѝ, че чака бебе. Вчера пък тя сподели своя снимка от участие, на което се вижда леко закръгленото ѝ коремче. Това отново роди слуховете, че певицата може би ще става майка.

Четете още: Жената на Крум Савов нажежи мрежата с тези горещи снимки