Истински силна жена: Ивана направи нещо невероятно след смъртта на баща си

Една от любимите певици на народа, Ивана, доказа че е истински боец. В момента тя изживява може би най-тежкия период в живота си, след като на 7-и май внезапно загуби баща си.

Причината за смъртта му е повече от нелепа, а именно скорострелно развил се коронавирус. Днес обаче Ивана, която не спира да тъгува за родителя си, е готова да се изправи и отново да запее. И го направи, по-малко от 40 дни след смъртта на баща си, защото вярва, че единственото му желание в момента би било тя никога да не спира да пее.

View post on Instagram
 

Певицата обяви още през уикенда, че на 24-и май ще изнесе голям концерт в Златоград. Тогава тя не пропусна и да отбележи, че въпреки болката, ще успее отново да се изправи пред публиката и да я радва с вечните си песни:

"Кaзвaт, чe врeмeтo "лeкувa", тoвa нe знaм. Нo знaм, чe музикaтa, пeeнeтo, aплoдиcмeнтитe и уcмивкитe ви, винaги ca прaвили душaтa ми удoвoлeтвoрeнa. Знaм cъщo, чe бaщa ми c тaзи cи музикaнтcкa душa, би нaпрaвил и би иcкaл cъщoтo зa мeн- дa пeя и дa прoдължa!", написа певицата на народа.

View post on Instagram
 

Четете още: Лияна вдига сватба с адвокат?