Истинското момиче на Бонд, или любовта на Пиърс Броснан и Кили

06 март 2020 | 05:18
6534
7
Getty images, Инстаграм
7

Хората понякога могат да бъдат наистина жестоки. Неотдавна в различни медии излязоха снимки на съпругата на актьора Пиърс Броснан – Кили. А коментарите бяха – как може такъв мъжкар да е с такава жена…

Под „такава” коментиращите имат предвид, че половинката на звездата изглежда така, сякаш не се интересува от наднорменото си тегло…

Всъщност любовта им е възхитителна и почти като в приказките. Двамата са заедно повече от 25 години. И продължават да се обичат. Така, както когато са се срещнали.

„Животът е прекрасен с теб”, пише той. „Моята най-голяма радост е да бъда твоя жена и майка на нашите деца. Твоята любов ме вдъхновява”, отговаря тя.

Преди да се срещнат, двамата преживяват доста. Красавецът Броснан е бил женен за актрисата Касандра Харис. Той осиновява двете деца на Харис, а после имат и общ син – Шон. В началото на 80-те обаче Касандра се разболява от рак. Няколко години семейството се бори, за да победи коварната болест. За съжаление през 1991 г. майката на три деца си отива. Умира в ръцете на съпруга си. Той е неспособен да преживее загубата и да се справи с болката. Затваря се в себе си и работи. Не мисли за личния си живот. Но веднъж в Мексико среща по време на официална вечеря журналистката Кили Шей Смит.И сърцето му е докоснато. На втория ден от запознанството им, той я кани на среща.


Години по-късно казва, че траурът трае вечно, но Кили е била добра с него и състрадателна. „Тя стана моята Полярна звезда”.

И така се ражда една голяма любов.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday dearest Dylan Mom and Dad

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on


По това време Пиърс започва снимките за ролята на Джеймс Бонд. А Кили няма претенциите да е момичето на прочутия Агент 007. Тя спазва дистанция, уверена, че няма намерение да поддържа сериозни отношения. Виждат се всеки ден, пътуват заедно на почивки. Тя обаче дори не намеква за брак.

Въпреки „несериозните” им отношения, през 1997 г. се ражда синът им Дилън, а през 2001-а – синът им Парис Бекет.

За съжаление в организма на Кили хормоните се разбъркват. И тя започва да пълнее. Това не пречи на Пиърс да е влюбен в нея.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s Day my darling love Keelyalways xx

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Той е един от големите актьори, които никога не са си позволявали забежки или интрижки. Напротив, държи на семейството си и явно е щастлив с партньорката си.


А тя спокойно се разхожда по плажа и не смята, че е нужно да прикрива напълнялото си тяло. И защо да го прави, когато е обичана и уважавана жена?

Още по темата

Коментари

7 Българина
  16 август 2021 | 14:13 отговор
 

Българина му дай да критикува и да яде "пасти" по големите линости. Ами погледнете нашите "велики творци" глория мара отварачката константин "генеалния" и неповторим клоун Милото и пр бг "таланти" на селския пазар.

 
6 ДОКТОР АЛЕКСИЕВА
  06 март 2020 | 23:28 отговор
 

Каква прекрасна двойка! Обожавам Пиърс! А съпругата му е прекрасна!

 
5
  06 март 2020 | 15:33 отговор
 

Много симпатична жена, има прекрасно семейство и любовта на страхотен мъж, много важно като не се вписва в повърхнотстните стандарти за красота на разни псевдо критици, които явно нямат личен живот и злобно се занимават с този на другите!

 
4
  06 март 2020 | 12:21 отговор
 

Това е истинският мъж. Той обича човека до себе си във всякакви ситуации.

 
3 Иванов
  06 март 2020 | 10:55 отговор
 

грозна и дебела

 
 
06 март 2020 | 13:15

По-хубава е от теб.

2 шопендар
  06 март 2020 | 09:38 отговор
 

половината от мъжете харесват заоблените жени,а другата половина просто не си го признават

 
 
Доказано!
06 март 2020 | 19:06

4 от 100 мъже харесват дебели прасета, но не се знае какъв точно е проблемът им! Най-вероятно психична травма от детството... :(

1 1
  06 март 2020 | 08:29 отговор
 

"И защо да го прави, когато е обичана и уважавана жена?" Абсолютно вярно!

 

Добави Коментар

Най-четени