Автор
Woman.bg

Истинското момиче на Бонд, или любовта на Пиърс Броснан и Кили

Хората понякога могат да бъдат наистина жестоки. Неотдавна в различни медии излязоха снимки на съпругата на актьора Пиърс Броснан – Кили. А коментарите бяха – как може такъв мъжкар да е с такава жена…

Под „такава” коментиращите имат предвид, че половинката на звездата изглежда така, сякаш не се интересува от наднорменото си тегло…

Всъщност любовта им е възхитителна и почти като в приказките. Двамата са заедно повече от 25 години. И продължават да се обичат. Така, както когато са се срещнали.

„Животът е прекрасен с теб”, пише той. „Моята най-голяма радост е да бъда твоя жена и майка на нашите деца. Твоята любов ме вдъхновява”, отговаря тя.

Преди да се срещнат, двамата преживяват доста. Красавецът Броснан е бил женен за актрисата Касандра Харис. Той осиновява двете деца на Харис, а после имат и общ син – Шон. В началото на 80-те обаче Касандра се разболява от рак. Няколко години семейството се бори, за да победи коварната болест. За съжаление през 1991 г. майката на три деца си отива. Умира в ръцете на съпруга си. Той е неспособен да преживее загубата и да се справи с болката. Затваря се в себе си и работи. Не мисли за личния си живот. Но веднъж в Мексико среща по време на официална вечеря журналистката Кили Шей Смит.



И сърцето му е докоснато. На втория ден от запознанството им, той я кани на среща.


Години по-късно казва, че траурът трае вечно, но Кили е била добра с него и състрадателна. „Тя стана моята Полярна звезда”.

И така се ражда една голяма любов.

View post on Instagram
 


По това време Пиърс започва снимките за ролята на Джеймс Бонд. А Кили няма претенциите да е момичето на прочутия Агент 007. Тя спазва дистанция, уверена, че няма намерение да поддържа сериозни отношения. Виждат се всеки ден, пътуват заедно на почивки. Тя обаче дори не намеква за брак.

Въпреки „несериозните” им отношения, през 1997 г. се ражда синът им Дилън, а през 2001-а – синът им Парис Бекет.

За съжаление в организма на Кили хормоните се разбъркват. И тя започва да пълнее. Това не пречи на Пиърс да е влюбен в нея.

View post on Instagram
 

Той е един от големите актьори, които никога не са си позволявали забежки или интрижки. Напротив, държи на семейството си и явно е щастлив с партньорката си.
А тя спокойно се разхожда по плажа и не смята, че е нужно да прикрива напълнялото си тяло. И защо да го прави, когато е обичана и уважавана жена?