Автор
Woman.bg

Историята на Азия Ардженто – от жертва до сексуален хищник

Актрисата Азия Ардженто бе една от първите дами в шоубизнеса, които открито застанаха срещу Харви Уайнстийн и го обвиниха в изнасилване. Актрисата призна, че е станала жертва на филмовия продуцент, когато е била на 21 години.

Тя не само сподели, че е била жертва на сексуално посегателство от негова страна, но и бе сред най-изявените дами в движението срещу сексизма и тормоза над жени "Аз също" (#MeToo).

Това е и причината да бъдем потресени от новината, че самата Азия е сексуален хищник, възползвал се от 17-годишно момче.

Но как от жертва се превръщаш в насилник?

Жертвата на Азия е актьорът Джим Бенет. 22-годишният Бенет лично обвини актрисата в сексуално посегателство и уточни, че тя се е възползвала от него, когато той е бил едва на 17.

За да му запуши устата, Азия му платила няколкостотин хиляди долара, твърди актьорът.

Първоначално Ардженто отрече обвиненията срещу нея. На по-късен етап обаче, в рамките на личен телефонен разговор, тя призна пред събеседника си, че физически контакт между нея и непълнолетния тогава актьор наистина е имало. Но тя е категорична, че той е този, който го е инициирал.

В интервю за италианска медия звездната дама допълва, че познава Бенет от 12-годишен. А срещата между тях, завършила със сексуален акт, се е състояла преди пет години – през 2013-а. Тогава Азия била на 37 години, а Джим на 17. Двамата се срещнали в хотел в Калифорния, но тя не отишла на срещата с идея да преспи с него, защото е категорична, че до онзи момент гледала на него така, както гледа една майка на детето си.

Затова и по нейни думи тя била стъписана, когато той ѝ се нахвърлил.

"Това ме смрази", споделя Ардженто. "Той буквално ми се нахвърли. Той бе върху мен и изпита оргазъм. Аз не почувствах нищо, не реагирах, защото за мен всичко това беше немислимо", допълва тя. "Той ми каза, че това била неговата мечта, откакто е на 12 години. За него аз бях ловен трофей", добави Ардженто, допълвайки, че към онзи момент не е знаела точно на колко години е момчето и не е подозирала, че е непълнолетен. Причината е, че те не се били виждали години наред и тя изгубила представа за възрастта му.



През следващите месеци Бенет пращал на Азия интимни видео клипове. Това твърди самата тя. Азия обаче не се осмелява да го отреже, тъй като го съжалявала. Но през зимните месеци на миналата година увлечението на младежа прераснало в изнудване от негова страна.

Или поне това разказа Азия.

Той ѝ иска 3,5 милиона, за да не разкаже на медиите за случилото се между тях. Уплашена, Ардженто търси съвет и помощ от близкия си приятел Антъни Бурдейн - кулинарен експерт и телевизионен водещ, който сложи край на живота си този юни.

Бурдейн плаща 250 000 долара на Бенет, но след кончината му Азия не дава повече пари на 22-годишния актьор, защото не смята за редно да го прави, разкри самата тя.

В интервюто си за италианската медия актрисата допълва, че е силно огорчена, че е жертва на подобен шантаж и че заради този случай името ѝ се асоциира с педофилия.