Автор
Woman.bg

Ива Атанасова търси най-харесваното момиче в Инстаграм

В последните години социалната мрежа Инстаграм направи своеобразна революция и измести Фейсбук в много отношения. Едно от нейните постижения е, че създаде инфлуенсърите - хора, на които всички искат да подражават. И не е задължително да бъдат само известни личности. Милиони последователи събират пътешественици, блогъри, бизнесмени и бизнесдами и най-вече красиви момчета и момичета.

От своята практика стилистката Ива Атанасова е забелязала, че в Инстаграм можеш да намериш далеч по-красиви дами от тези, които се явяват на конкурсите за красота, защото последните имат определени изисквания за мерки и външен вид. “Моделките трябва да влизат в тези стандарти, не го оспорвам. Но на мен ми се прииска да покажем интересни, запомнящи се лица, хубави тела, хубави форми без ограничение дали са по-пищни или не и дали са постигнати чрез помощта на пластичната хирургия. Прииска ми се да покажем момичетата, за които всички говорят и на които много се възхищават. Затова предложих на моите партньори от най-добрия клуб в София - The 1 Exclusive, да организираме InstaGIRL Of The Year”, споделя Ива.

InstaGIRL Of The Year дава възможност както на известни момичета, така и на не толкова медийно популярните, но с хиляди последователи в социалната мрежа, да премерят сили. Условието е да изпратят една снимка в цял ръст и едно селфи на съобщение в страницата на конкурса до 15 октомври. На 16 октомври снимките ще бъдат качени и до 20-ти феновете ще могат да гласуват за любимката си, като харесат снимката ѝ. Десетте събрали най-много лайкове ще имат възможността да участват във финалния етап на 6 ноември в The 1 Exclusive, където ВИП жури ще се произнесе кои са най-красивите.
Пълните условия за участие са обявени в профила на конкурса в Инстаграм instagirlofthyear2018.