Русокосата красавица Блейк Лайвли е бременна отново.

Актрисата и съпругът ѝ и неин колега Райън Рейнолдс очакват трето дете. 31-годишната Блейк ефектно разкри новината, появявайки се с голямо бременно коремче на филмова премиера в Ню Йорк.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се запознават през 2010 година на снимачната площадка на лентата "Зеленият фенер". Любовната искра не пламва веднага помежду им и известен период от време те са само добри приятели.

"В предишните си връзки, каквото и да се случваше с момчетата, аз звънях на моите приятелки или на сестра ми и ги питах как да постъпя. Докато с него (Райън) бяхме приятели две години, преди да започнем да излизаме и аз го третирах като моя приятелка и го питах: "Хей, това и това се случи, това ме разстрои, как да постъпя". И той правеше същото към мен, държеше се сякаш съм неговото приятелче", сподели Лайвли в интервю за списание Glamour.

В края на 2010 година става ясно, че Райън и тогавашната му съпруга Скарлет Йохансон се развеждат. Не е известно точно кога актьорът и Блейк Лайвли поглеждат един на друг с различни очи и помежду им пламва любов, но декември 2011 двамата са уловени от папараци да се държат като двойка. Появява се и информацията, че те са пътували до Канада, за да се запознае актрисата от "Клюкарката" с родителите на Рейнолдс.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс минават под венчилото 2012 година, а само две години по-късно на бял свят се появява първата им рожба - момиченце на име Джеймс. През 2016 те стават горди родители на още една дъщеря, която кръщават Инес. А дали бебе номер 3 също ще бъде момиче, родителите не разкриват.

Все още не е известно и кога трябва да се роди наследникът на филмовата двойка.

Четете още: Блейк Лайвли: Свалих 30 кг след бременността

View post on Instagram