Изненада! Мария Силвестър показа булчинската си рокля

Мария Силвестър развълнува приятели и почитатели в социалните мрежи с една особено романтична и неочаквана за тях новина.

Синеоката тв звезда изплю камъчето, като призна, че скоро в ушите ѝ ще зазвучи прекрасният Менделсон, публикувайки снимка, на която е облечена в разкошна булчинска рокля. "Благодаря, че ми доказвате, че има млади хора в България, които произвеждат, борят се и налагат нови правила. Чисти и бели като роклята ми...", гласи написаното от 44-годишната актриса и модел, като за момента подробности около предстоящото събитие все още липсват.

View post on Instagram
 

Със сигурност обаче тържеството ще е приказно, имайки предвид вкуса и темперамента на Мария. Красавицата, както виждате сами, дори вече се е спряла и на рокля за големия ден, за която споделя, че е такава, за каквато е мечтала цял живот.

Не е тайна, че Мария Силвестър е щастливо влюбена в 17 години по-младия от нея Михаил Пенев. Двамата са заедно вече повече от година. "Хората се срещат и имат две опции - или да им пука какво казват другите, или не. Във всеки един момент имате невероятната възможност да изпитате любов. Или я живеете, или я пропускате!", оттбелязва мъдро тв водещата за възрастовата разлика с избраника си.

View post on Instagram
 


"Осъзнах, че на 37 години трябва да започна живота си отначало. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, плащат данъци, не стоят с мъж, за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото „така трябва“, а защото не искат да прехвърлят травмите си на някого, докато не ги осъзнаят и разберат. Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно“, сподели неотдавна Мария.

View post on Instagram
 

Четете още: Анита на Рачков с годежен пръстен?