Автор
Ева Григорова

Изневяра в кралското семейство: Щракнаха мъжа на принцеса Юджини на яхта с модели

Кралското семейство никога не е било застраховано от скандали, но през последните месеци те сякаш се превърнаха в ежедневие.

Поредното пиперливо разкритие този път засяга принцеса Юджини - братовчедка на принц Уилям и принц Хари и дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън.

Съпругът на Юджини Джак Бруксбанк бе щракнат от папараци на луксозна яхта в Капри. От кадрите личи, че Бруксбанк не се притеснява от топлес дамите, които се забавляват заедно с него и дори не се свени да ги прегръща.

Компания на Джак прави Рейчъл Залис, бивш редактор на списание Glamour. Сега тя е управлява Casamigos, компанията за текила, основана от Джордж Клуни. Рекламно лице на Casamigos е самият Бруксбанк. На яхтата бяха засечени и моделите Мария Бучелати и Ерика Пелозини, която Джак разходи из лодката, нежно докосвайки с ръка гърба ѝ.

Папараците забелязали, че въпреки че от време на време моделът се прикриваше с кърпа, тя постоянно я махаше и се разхождаше топлес пред очите на Джак.


Според източници на британските медии Юджини не е придружила съпруга си в Капри, защото той бил в командировка, а задачата му била да работи и да забавлява популярни гости като Кейти Пери, Джон Леджънд и Хайди Клум.

View post on Instagram
 


“Дейли мейл” съобщава, че Бруксбанк мрази предишния си прякор „Барман Джак“, който получил заради работата си в ресторант и винен бар в центъра на Лондон, преди да се запознае с Юджини през 2010 г. Двамата се срещат по време на ски почивка в Швейцария и сключиха брак в параклиса "Сейнт Джон" в замъка Уиндзор през 2018 г.



През февруари тази година внучката на Елизабет II роди сина им Август Филип Хоук Бруксбанк, който е деветия правнук на кралицата.

В момента Юджини и Джак живеят във Фрогмор котидж, плащайки наем на принц Хари и Меган Маркъл, които живееха на същото място преди да напуснат кралското семейство.