Автор
Цвета Герчева

Изпързаляй го! Лошото настроение през пролетта

Пролетната умора вече става тема номер едно, но аз имам един съвет за вас - изпързаляйте негативните емоции. В пряк и в преносен смисъл. И това изобщо не е толкова трудно. Единственото, което трябва да направите, е да си забраните да стоите вкъщи през уикенда, да се обадите на всичките си любими приятели и да си направите специален график за сърдечни срещи и не последно място - да обърнете внимание на всички малки болежки, които ви тревожат от толкова време.

Усещате напрежение в колената, но го отдавате на неудобните обувки или прекалените тренировки? Не подценявайте нито един симптом, защото именно при смяна на сезоните всички ставни и костни проблеми могат да се обострят.

Аз лично решавам проблема със специални билкови добавки, които наистина ме избавят от болките в коленете, особено когато реша да направя няколко ударни спускания по ски пистата в края на сезона.

Точно сега е идеалното време да изпързаляте буквално лошото настроение - дните са слънчеви, снегът все още е по върховете и имаме само няколко седмици да се порадваме на добрите условия в зимните курорти. И ако се питате аз как се боря с пролетната умора и лошото настроение, ето моята рецепта. Купувам си билет от нискотарифна авиокомпания, взимам си няколко дневна ски карта за италианските Алпи и просто се старая да изпързалям лошите мисли възможно най-бързо от главата си.

Понеже съм ездач и през последните няколко сезона колената ми определено започнаха да се обаждат, особено при по-силови спускания, наскоро реших да пробвам с билкови хранителни добавки.

След поредното падане по време на езда лекарите ми казаха, че проблеми със ставите ще имам, но най-важна е поддръжката на здравето. Тогава не разбрах точно какво имат предвид, защото не си давах сметка, че когато трябва да се справиш с даден проблем неинвазивно, тоест без операции и някакви натоварващи черния дроб лекарствени терапии, трябва постоянство, търпение и най-вече доверие в силата на природните екстракти.

Тази пролет заминавам на ски в Алпите с опаковка ФорФлекс в куфара и опрeделено болките и неразположението в колената е силно намалено. ФорФлекс е комбинация от висококачествен растителен глюкозамин и стандартизирани екстракти от Босвелия и джинджифил, а рецептата му е създадена от доктор Пашкулев - специалист, на когото определено вярвам най-вече заради страхотната му експертиза и познаване на билките.

(в материала има продуктово позициониране)