Автор
Woman.bg

Източник от двореца: Меган не е лек характер

В последно време усилено се заговори, че кралицата е недоволна от поведението на Меган Маркъл.

Елизабет Втора дотолкова негодувала срещу своенравното държание на новата си снаха, че решила да я лиши от превилегията да носи бижута на покойната принцеса Даяна, които са част от официалната кралска колекция.

Дали това е истинската причина зад забраната Меган да се появява със скъпите украшения, не знаем. Но е факт, че херцогинята на Съсекс наистина прави, каквото си реши, без да се съобразява с чуждото мнение.

Или поне така твърди бившият иконом на лейди Ди Пол Бюрел.

"Тя не е човек, който лесно се съгласява с чуждото мнение. Тя има собствено мнение и не се притеснява да го отстоява открито като повечето американски", разкрива Пол.

Той подчертава и че не смята, че между Меган и Кейт има какъвто и да е конфликт.

"Те са различни по тип жени, с различни роли и от различни култури. Кейт е наясно, че Меган не е заплаха за нея. Меган от своя страна е достатъчно зряла, за да знае, че нейната роля е доста по-различна от тази на Мидълтън", споделя Бюрел.

Пол Брюел не е единственият, който коментира Меган тези дни. Близка дружка на Маркъл от САЩ също се изказа по неин адрес.

Въпросната дама е Талия Браун Тол, която разкри що за приятелка е съпругата на Хари и как се е забавлявала тя преди да стане част от кралската фамилия.

Талия е моден стилист и се запознава с Меган преди години точно покрай работата си. Двете дами веднага се сближават покрай любовта си към йогата. Талия и Меган започват да излизат заедно по женски, а как точно протичат срещите им? Това разкрива самата Тол.

"Отивахме у тях, просто седяхме на дивана, пиехме вино, ядяхме боровинки, а наоколо се размотаваха кучетата ѝ. Кучетата ѝ бяха нейните бебчета. И двете бяха спасени и тя бе много мила и търпелива с тях", разкрива Талия.

Стилистката не свършва дотук с откровенията и споделя, че Меган е не само мечтаната дружка, но и "мил и грижовен човек, мислещ за всички около себе си, който ще бъде прекрасен родител".

View post on Instagram