Източник от кралското семейство: Да се премести в САЩ е най-доброто решение, което Хари е взимал през живота си

02 април 2021 | 15:50
4261
4
снимки: Getty Images
4

Да замине за САЩ и да зареже кралското семейство е най-доброто решение, което принц Хари е взимал през живота си. Или поне така твърдят, забележете, източници от фамилията.

Анонимен близък приятел на принца споделя пред медиите, че херцогът не изпитва никакви съмнения, че е постъпил правилно, като е започнал нов живот в Калифорния. Далеч от всичко познато му до момента.

„В момента той се чувства свободен, независим и е развълнуван от новото начало“, разкрива източникът.

Стана ясно още, че Хари е притеснен заради сложните си отношения с кралицата, брат си и останалите членове от семейството, но силно се надява, че един ден всичко ще се нареди. Принцът обаче има повод за радост и вълнение и той е фактът, че ще стане баща за втори път. А бебето ще е първото кралско дете, родено в САЩ.

Меган Маркъл, принц Хари, Арчи

И въпреки всички затруднителни моменти, Меган и Хари изглежда се справят добре като неработещи членове на кралската фамилия. Припомняме ви, че те сключиха меко казано изгодни сделки с гиганта Netflix, а съвсем наскоро стана ясно, че принцът си е намерил и работа. Като съвсем обикновен човек. Както вече ви съобщихме, той ще заеме ръководна позиция в прохождаща фирма в Силиконовата долина. Но днес научихме доста любопитен факт, който доказва, че Меган и Хари все още не са се уморили да търсят вниманието на медиите и да засенчват останалите членове от кралската фамилия.

Оказа се, че херцогът на Съсекс и „пуснал бомбата“ за новата си работа точно на рождения ден на братовчедка си принцеса Юджийн. По този начин той напълно е отвлякъл вниманието от празника ѝ. Според един от кралските експерти, херцозите целенасочено съобщават всички новини около тях в определени дни. Обикновено това се случва в същия ден, когато има друго кралско събитие или в най-лошия случай на предния, или следващия ден.

принцеса Юджийн

Разбира се, принцеса Юджийн съвсем не е можела да се оплаче от липса на внимание и на поздравления от членовете на кралската фамилия в социалната мрежа, но определено светът се е вълнувал много повече от новата професия на Хари.Друг пример, посочен от кралския експерт, е от 2018 г., когато Меган съобщи, че очаква първото си бебе точно в деня на сватбата на Юджийн. Най-красноречивият случай обаче си остава интервюто на херцозите пред Опра Уинфри, което бе излъчено буквално часове след официалното обръщение на кралица Елизабет по случай Деня на Британската общност.

принц Хари, Меган Маркъл

Четете още: Кейт се страхува за децата си заради кралските драми и лъжите на Меган

Още по темата

Коментари

4
  03 април 2021 | 15:49 отговор
 

Вече от носа ли си ги вадите тези засъхнали цивки-новини???

 
3 hehe
  03 април 2021 | 11:48 отговор
 

според близък приятел на хари...блзките си приятели хари ги заряза малко след връзката си с меган. сега всичките му приятели са тези на жена му, а те правят това, което тя им каже. Та със сигурност ще тръбят навсякъде колко е хубаво в сащ.

 
2
  03 април 2021 | 10:14 отговор
 

Не знам за Хари , но решението му да напусне кралството е най-доброто нещо което се е случвало на кралската фамилия. На всички им писна от маминото синче и глупостите му.

 
1 MIHAIL
  02 април 2021 | 19:34 отговор
 

Хахаха, журналя! Кралският двор решиха да направят изявление преди интревюто с Меган и Хари а не обратното както вие пишете!

 

Добави Коментар

Най-четени