Как да го съблазним: 6 урока от гейшите

16 август 2018 | 13:44
25941
2
Снимки: Getty/Images, Pixabay
2

В източните традиции отношението към любовта винаги наподобява това към изкуството. Така е и в далечна Япония – страната на изгряващото слънце. На вишните и икебаната. На войнствените самураи и омайните гейши. Красивите и нежни, загадъчните и фини, елегантните и сексапилни гейши. Те са царици на чайната церемония, пеят и танцуват, свирят на традиционни японски инструменти, познават стотици поеми, цитират мъдреците на Изтока. Това е само една малка част от качествата и уменията, които всяка една гейша владее до съвършенство. В които се крие тайната на нейната привлекателност. Тя притежава вътрешна дисциплина и чувство за хармония и вкус. Използва множество различни женски хитринки, които я превръщат в живо произведение на изкуството. Защото гейша е изкуството да бъдеш жена. Идеалната жена.

Ако искате да съблазните един мъж и да го направите пленник на вашия чар, женственост и харизма, но по начин, по който той да ви желае всеки миг – единствено и само вас, не пропускайте да се запознаете с основните правила и уроци за поведение на гейшите:

1. Тя говори тихо

Гейшата никога няма да повиши тон, за да я чуят. Никога! Нейният глас е тих, мелодичен и спокоен. Изпълнен с нежност и мекота. Ето защо, ако между вас и партньора ви възникне спор, запазете самообладание и не викайте с гневен тон. Това само може да го раздразни и да нажежи напрежението между вас още повече. Поговорете спокойно. Изслушайте го внимателно. Прегърнете го дори. Хармонията в спалнята започва с душевния контакт и разбирателството.

2. Тя знае

Ако не знаете наизуст някое красиво стихотворение, например, сега е моментът да го научите. Прочетете хубава книга, нарисувайте картина. Едно, две, три – колкото повече умения съумеете да развиете в себе си, толкова по-добре. Красотата на една жена не се крие в нейната перфектна външност. Колкото и да е красива тя, празната душа намира отражение и върху лицето. Истинската женска привлекателност всъщност идва отвътре, от качествата и добродетелите, от познанията и способностите, от душевността и емоционалната интелигентност.

3. Тя се усмихва

Никога няма да видите разгневена или намръщена гейша. Нейната усмивка е нежна, деликатна. Макар и едва доловима, тя сияе на лицето й подобно на сиянието на изгряващо над морския хоризонт слънце. Мислите й си тихи и спокойни. Погледът й е милващ и гальовен. Той е изцяло и напълно потопен в лицето на партньора й. Очите й се плъзгат по чертите на лицето му, спират се върху устните му.

4. Тя владее „сепун“ – изкуството на виртуозното докосване с устни

Целувката – това е онзи миг на съприкосновение, в който и най-фините фибри на човешкото тяло започват да пулсират лудо, попаднали в плен на огнената страст. Допирът устни до устни може да бъде толкова чувствен и всепоглъщащ, че да накара всеки да загуби представа за времето и пространството. Докосването е перфектен стимулатор, което всяка гейша владее до съвършенство. За нея целувката не е просто ласка, а малък любовен акт. За гейшата не става дума просто за едно обикновено „млясване“ по бузата или устните, а за истинска целувка – по устните, по затворените клепачи, по шията... и така нататък по цялото тяло на любимия човек.

5. Тя не скучае

Всяка гейша знае чудесно, че скуката и навикът са едни от най-големите врагове на удоволствието и секса. За да ги избегнете, създайте разнообразие, вложете повече въображение и фантазия в любовната игра. Обърнете особено внимание на сексуалната прелюдия. Позабавлявайте се с мъжкото му достойнство – нежно, гальовно и красиво. Проявете находчивост и изобретателност. Представете си, че правите любов не вкъщи, в леглото, а на брега, направо на пясъка, а над вас са милиардите звезди.

6. Тя владее танца на любовта

Докато общува с партньора си гейшата следва неговите движения. Те обаче са меки, деликатни и изящни. Всеки неин жест, поглед, движение на ръката, кимане с главата, са като бавен, красив и плавен танц. Нейното дихание се слива с неговото. Движенията й потъват в неговите. Когато се стигне до секс, тя напълно слива своя ритъм на дишане с неговия. Диханието й става дълбоко и стенещо, създавайки у любимия усещането за пълно уединение.

Четете още: Символ на една велика култура - гейшите

Още по темата

Коментари

2 ...
  17 август 2018 | 17:43 отговор
 

Викането е проява на слабост, близките ми знаят, че съм най - опасна и ядосана, когато говоря тихо и натъртвам всяка дума. Иначе е много вярно, че трбва да се обогатяваме постоянно - книги, стихове, съдържателни филми, хоби, плетене, шиене, рисуване... Няма по - лошо от това, че всячески и отвсякъде ни облъчват с простотия - реалити шоута, сериали... Важното е да си в мир със себе си, да се харесваш, да се развиваш, тогава ще се харесаш и на останалите. Друг е въпросът, останалите дали те заслужават ;)

 
1
  16 август 2018 | 17:23 отговор
 

Оф, то това хубаво, ама как да го приложим на нашите диви балкански субекти?

 
 
16 август 2018 | 20:59

Какви субекти, то мойто е чиста свиня?! То как да му прилагам тези мурафети, като му прочетох статията, а той каза- Тва си е чиста педерастия, това поведение е еквивалент на мъжкото при изневяра...

Добави Коментар

Най-четени