Автор
Woman.bg

Как да разпознаете лицемерите сред вас? Ето това ще ги издаде

Съществуват някои издайнически признаци, които могат да ни помогнат в разпознаването на искрените хора от лицемерите, категорични са психолозите. Достатъчно е да сте наблюдателни и да следите за следните детайли при поведението им:

Лицемерите проявяват уважение единствено към онези, които имат власт над тях и от които могат да извлекат лична изгода. Искрените се отнасят по един и същи начин към всеки, независимо от пост, положение и т.н.

Лицемерите непрекъснато намират кусури в другите и обичат да ги коментират зад гърба им. Искрените говорят само хубави неща за тези, които са ги впечатлили с нещо. Онези, които не харесват, те не коментират.

Лицемерите клюкарстват през цялото време и разпространяват неверни слухове. Искрените – изразяват своето собствено мнение.

Лицемерите помагат само на тези, от които могат да извлекат полза. Искрените протягат ръка, без да очакват нищо в замяна.

Лицемерите обичат често да говорят за себе си и да изтъкват личните си постижения. Искрените никога не се перчат със своя успех.

Лицемерите полагат огромни усилия, за да се харесат на другите. Искрените с лекота се харесват на останалите.

Лицемерите не спират да се хвалят с гръмки думи и непрекъснато изтъкват способността си на влиятелни личности. Обещават, но не изпълняват нищо. Искрените винаги спазват обещанията си или просто отказват да изпълнят нещо, което е извън възможностите им.

Лицемерите се стараят да привлекат вниманието към себе си. Обичат винаги да попадат под светлините на прожекторите и да си врат носовете навсякъде. Искрените не искат да са център на Вселената.

Четете още: 5 признака, по които да разпознаете евтината жена