Как го прави? Ребъл Уилсън продължава да слабее

10 януари 2022 | 11:47
3210
1
Снимкa: Getty Images
1

Ребъл Уилсън, която свали цели 35 кг през последната година и половина, продължава да слабее. Актрисата, която направо не прилича на себе си през последните месеци, пусна нова снимка в Инстаграм, на която изглежда прекрасно в зелено спортно облекло. Под кадъра Уилсън написа „Възходът на Ребъл“.

Комедийната актриса започна борбата с килограмите през 2020 година, която тя самата нaрече „година на здравето“.

Оттогава до днес тя претърпя истинска трансформация. Според списание People промяната на Уилсън се дължи отчасти и на режима за отслабване Метода на Майр.

Наскоро стана ясно обаче, че не всички са били съгласни с нейното желание да отслабне. Звездата сподели, че собственият й екип в Холивуд се е противопоставил на решението й. Ребъл разказа, че когато им доверила за желанието си да се промени, те били в недоумение и не разбирали защо тя би искала такова нещо. 

"Каква е причината за тяхното недоумение ли? Защото печелех милиони от това да бъда забавното дебело момиче ", разкри наскоро тя тъжната истина. 

Истината обаче е, че Ребъл се чувства по-добре от всякога. Тя явно е щастлива и в любовта - напоследък все по-често се появява заедно с тенис звездата Мат Рийд, с когото навярно има нещо повече от обикновено приятелство. 

А ето и как изглеждаше Ребъл преди промяната:

Снимка: Getty Images

Още по темата

Коментари

1 :)
  10 януари 2022 | 19:27 отговор
 

Браво, още малко й остава! И пак БРАВО!

 

Добави Коментар

Най-четени