Как го прави? Синди Крауфорд изглежда по-млада от дъщеря си! (Видео)

29 ноември 2021 | 18:01
2847
3
Снимки: Getty Images
3

През февруари тази година Синди Крауфорд стана на 55 години. Няма как да не признаем обаче – легендарният модел от 90-те години продължава да изглежда прекрасно. Повод да си припомним за неувяхващата красота на Синди е видео, което тя пусна в Инстаграм. В елегантна рокля бившият модел изглежда зашеметяващо до дъщеря си Кая – нейното умалено копие. Фенове в мрежата дори отбелязаха, че майката по нищо не отстъпва на дъщерята и дори някой може да се обърка, че е по-малката.

Трябва да отбележим, че Крауфорд винаги е била честна с почитателите си – за нея не е проблем да се покаже без капка грим и фотошоп в мрежата. Освен това бившият модел вярва безрезервно в естествената красота и за момента страни от пластичните операции. Макар че честно да си кажем, на нея като че ли съвсем не са й нужни.

Синди Крауфорд

Що се отнася до фигурата й, то там времето явно върви в обратен ход - Крауфорд продължава да бъде в топ форма. Не е случайно, че жени от цял свят тренираха аеробика с нейните видеоуроци, отбелязват фитнес инструктори. Бившият модел признава, че и до ден днешен е вярна на своята система от упражения и ги прави почти всеки ден.

А като прибавим и правилното хранене, активния и щастлив живот, ето формулата на Синди, за да изглежда като по-голямата сестра на 20-годишната си дъщеря.

Още по темата

Коментари

3 БЕРТА
  30 ноември 2021 | 08:37 отговор
 

Глупости като че ли не виждаме изражението на лицето .... По-младото си личи.

 
2
  29 ноември 2021 | 20:46 отговор
 

Да бе, 100! Младото си е младо.

 
1
  29 ноември 2021 | 20:30 отговор
 

Изглежда доволна, че дъщеря й е същата курва като нея.

 

Добави Коментар

Най-четени