Автор
Ива Петрова

Как изглежда най-сексапилната фенка на Англия (Снимки)

Грейс Тийл, 35-годишна бивша манекенка, бизнесдама и майка от Донкастър, Англия, стана известна във футболните среди с противоречивите си снимки в социалните мрежи, които неизменно посвещава на родния си английски отбор.

View post on Instagram
 

Нейните абонати и медиите обявиха Грейс за "най-сексапилната фенка на Великобритания". Момичето често бива канено в местни медии, предназначени за футболни фенове. Там тя демонстрира остър ум и искрена любов към екипа си.

Особен интерес предизвика голата фотосесия на Грейс, публикувана преди четвъртфиналите на UEFA EURO 2020, където Англия трябваше да играе срещу Украйна. След нея Тийл обеща да се "пенсионира" и се отказа от титлата "най-секси фенка".

Въпреки това момичето реши отново да подкрепи отбора си на Световното първенство, което сега се провежда в Катар. С горещата си поява в социалните мрежи по червени бикини с атрибути на футболни фенове, тя доведе феновете на "трите лъва" до възторг.

Наред с дъжд от супарлативи обаче Тийл бе залята и с множество негативни коментари.

View post on Instagram
 

„Световното първенство е страхотна възможност да съберем всички заедно за общ празник. Но омразата, която се изля върху мен, кара сърцето ми да кърви. Вече сериозно стоя пред огледалото с мисълта: „Наистина ли изглеждам така?“. В мен има много несигурност и тя само расте, когато хората ме наричат „златотърсачка“ или „евтина“, описва чувствата си момичето, като говори за необходимостта да се спре подобно поведение в мрежата.

„Абсолютно съм сигурна, че причината хората да се държат по този начин е чувството за безнаказаност, което следва факта, че са от другата страна на екрана. Ако някой дойде при вас и започне да ви обижда по същия начин, но лично, това вече ще бъде криминално престъпление“, обобщава Грейс.

35-годишната красавица е "дълбоко наранена" от поведението на хората в социалните мрежи. Нотова не ѝ пречи да подкрепя националния отбор: „Това ми дава увереност и е чест за мен. В същото време е безобидно забавление. Аз съм голям фен и малкият ми син също се интересува много от футбола", споделя тя.

View post on Instagram
 

Четете още: Шаная Туейн призна за сексуално насилие от пастрока си и защо е криела женствеността си (снимки)