Автор
Весела Георгиева

Как тиражираните в медии слухове, че Уилям кръшка на Кейт, заздравиха брака им

През пролетта на 2019 г. се появиха твърдения в различни медии, че принц Уилям е имал нещо повече с Роуз Ханбъри – съседка от Норфолк, където семейството прекарва време през ваканциите. Според приближен на кралската двойка обаче слухът всъщност се е отразил добре на връзката им.

Анонимен семеен приятел споделя пред US Weekly, че херцогинята първоначално не била никак доволна от клюките.

View post on Instagram
 

„Кейт очевидно намира слуховете за болезнени и мрази мисълта, че един ден децата ѝ ще могат да ги прочетат в интернет.“

Подозренията обаче се превърнали във възможност за израстване на отношенията. „Това накара нея и Уилям да седнат и разгледат връзката си и те осъзнаха, че трябва да правят това по-често“, обяснява анонимникът.

Втори източник на изданието признава, че спекулацията по-скоро „не се отразила добре“ на Кейт Мидълтън, но заедно с Уилям се погрижили да преминат през нея.

View post on Instagram
 

„Те се справят чудесно с подобряването на брака си“, споделя близък на двойката, и допълва: „Сътресенията в брака не са необичайност, особено след осем години, а Кейт и Уилям не правят изключение. Двамата все още са силни заедно. Независимо от техните добри и лоши моменти, двамата се обичат много, а децата им са най-важното нещо в техния живот.“

Слуховете започват през март 2019 г., когато The Sun пише, че Кейт е имала конфликт с Хенбъри, наречена от изданието „провинциалната ѝ съперничка“. От “Daily Mail” след това съобщават, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж дори обмисляли законови действия срещу невярната история.